1on1 sports coaching og mentaltræning SØLV

1on1 Coaching og mentaltræning SØLV er lavet for at skabe rum for flere atleter med adgang til mig og redskaberne i Sportsmind med coaching og mentaltræning.

Med Sølv pakken forpligter vi os til sammen at arbejder langsigtet og bliver et team

  • Jeg uddanner dig med redskaber tilpasset din hverdag
  • Jeg træner dig til at blive rigtig skarp mentalt og klar på hvad der betyder noget for dig.
  • Jeg udfordrer dig til at tage de skridt det kræver og ikke kun de nemme skridt.
  • Du bliver stærkere, for selvindsigt og mere selvtillid
  • Vi tager udgangspunkt i dig, dit potentiale, dine drømme og din hverdag ,

Du får adgang til online træning og til 1on1 coaching på mit kontor eller via skype. Pakken kræver et opstartsmøde, så vi kan se hinanden an. SPORTSMIND SØLV er begrænset i antal og er derfor kan der være venteliste.

Læs hvad andre siger om mig her.

Book formøde eller coaching session nu!

1on1 Sports coaching og mentaltræning GULD

SPORTSMIND coaching og mentaltræning GULD er mit ultimative topprogram, den fulde pakke. Det er en toptunet pakke for dig, der har committet dig til high performance og resultater udover det sædvanlige. Du har fri adgang til alle Sportmind events og adgang til coaching og mentaltræning, når behovet opstår. Du har adgang til mig og alle mine kompetencer via skype, telefon (privat mobil), e-mail og meget mere. Med SPORTSMIND GULD har du adgang til alle online træningsredskaber og selvfølgelig adgang til 1on1 coaching på kontoret i Farum.

læs mere

1on1 sports coaching og mentaltræning pr. session

SPORTSMIND coaching og mentaltræning 1ON1 er mit tilbud til mine samarbejdspartnere udenfor GULD og SØLV-programmet. Det er enkelte coaching sessioner på kontoret eller via skype. Prisen pr. session er 1.250 kr. 1ON1 sessioner er planlagt, så de passer ind i din hverdag. (Tilkøb evt. at vi mødes hos dig)

læs mere

Spørg bare helt uforpligtende