Foredrag

Jeg brænder for at levere levende og medrivende foredrag med klare holdninger, der hver eneste gang er tilpasset til modtagerne. Jeg bruger sporten som spejl til din dagligdag samt sportens kompromisløse, målrettethed til at provokere, belyse og skubbe lidt til hverdagenes indgroede vaner.

Foredrag

Foredrag med kant, holdning og redskaber der beriger deltagerne til forandring og resultater, også når jeg er færdig.

Spørg bare helt uforpligtende

Læs også:

Ledelses i den frivillige organisation

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens...

læs mere

Bæredygtig elitesport : ”Nå hel(t) i mål”

Motivation og drømme – Tag nu et valg, det er dit liv. Det handler om at fylde livet med værdi. Kim sætter fokus på, hvad der er meningsfuldt og driver dig, og om de tanker, du går med, er så ualmindelige, som du tror. Det handler om et mindset der skaber læring og udvikling.

læs mere

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

læs mere

Mentaltræning: ”Stå bag verdens bedste”

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.

læs mere

Foredrag til sport og erhverv

Få det foredrag der passer til dit behov og dine ønsker ring 20 43 86 33 eller bliv inspireret nedenfor

  • Dilemmaet: “Den, der vinder eller en vinder”
  • Proces og resultater hånd i hånd for din udvikling
  • Læring og resultater: “Mindset, mentaltræning og mål”
  • Forældre i Sport: “Førstehjælp til forældre”
  • Motivation og livsglæde: “You will know at the finish line”
  • Autencitet i ledelse: “Led med hjertet og styr med værdi og mening”.
  • Frivillig ledelse der breder sig
  • At stå bag verdens bedste og have hjertet med
  • Chimp paradoxet: “En mentaltrænings model”
  • Tillid og selvtillid: “Redskaber og ikke bare ord”

Jeg fylder mine foredrag med forfriskende, medrivende og ærlige historier fra mit liv og arbejde med elitesport, ledelse og ikke mindst talentudvikling.

Sportens vindermentalitet gennem målrettet arbejde er for mig ensbetydende med personlig udvikling og et stærkt udviklingsmindset. Jeg deler ud af mine redskaber, erfaringer og min viden med et klart budskab. Som taler bliver jeg beskrevet som udfordrende og underholdende, og som en der tydeligt brænder for at sætte fokus på publikum og gøre en forskel for hver eneste ene. Jeg har de seneste år holdt foredrag for flere tusindvis af mennesker og må ærligt indrømme, at jeg elsker det.

Mine signatur emner ligger i en bred vifte, men har det til fælles, at det handler om udvikling og resultater. Alle foredrag er altid opbygget omkring kunden og dennes behov.

Jeg opbygger altid det enkelte foredrag til mine kunder, men ovenstående emner kan inspirerer til foredragets retning. Vil du booke eller have et tilbud på et foredrag kan du kontakte mig på info@sportsmind.dk eller 20 43 86 33