FOREDRAG

OPLÆG

INSPPIRATION

 

 

Levende og tanke provokerende foredrag om high performance, udvikling, mindset træning og mentaltræning.  Mød en unik kombination af erfaring med sport i verdensklasse, erhvervslivet og uddannelse. Jeg drager paralleller mellem det benhårde konkurrencemiljø, tanker om konstant forbedring og erhvervslivets processer og konstante fokus på bundlinjen.

Mine foredrag er inspirerende for både foreninger, atleter, virksomheder og organisationer, der vil præstere bedre og opnå bedre samarbejde.

Jeg leverer brænder og medrivende foredrag med klare holdninger. Sporten er mit spejl til din dagligdag og jeg giver konkrete redskaber du kan bruge med det samme.

Kompromisløshed, Udvikling, GRIT, Mål, Growth, Feedback, Retning, mening og livsfilosofi

Læs mere længere nede på siden om hvilke foredrag jeg udbyder, eller spørg til noget helt specifikt her.

Spørg bare helt uforpligtende

Læs om foredrag

og vælg det der passer til dig

Foredrag med kant, holdning og redskaber der beriger deltagerne til forandring og resultater, også når jeg er færdig.

 

MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

Hvad kan erhvervslivet lære af elitesporten, hvordan arbejder man med udvikling i et performance miljø, hvad betyder dit mindset på bundlinjen. Nej erhvervslivet er ikke det samme som elitesport, men sporten har nogle redskaber der for dyrebare til ikke at blive delt...

læs mere

FOREDRAG: LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

læs mere

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

læs mere

Foredrag: At lede og stå bag verdens bedste

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.

læs mere

Spørg bare helt uforpligtende

Unikke foredrag til sport og erhverv

Find det rdskab eller fokus punkt der passer til dig. Så sætter jeg en helt unik pakke sammen til lige netop dig. Få det foredrag der passer til dit behov og dine ønsker ring 20 43 86 33 eller bliv inspireret nedenfor

  • Dilemmaet: “Den, der vinder eller en vinder”
  • Proces og resultater hånd i hånd for din udvikling
  • Læring og resultater: “Mindset, mentaltræning og mål”
  • Forældre i Sport: “Førstehjælp til forældre”
  • Motivation og livsglæde: “You will know at the finish line”
  • Autencitet i ledelse: “Led med hjertet og styr med værdi og mening”.
  • Frivillig ledelse der breder sig
  • At stå bag verdens bedste og have hjertet med
  • Chimp paradoxet: “En mentaltrænings model”
  • Tillid og selvtillid: “Redskaber og ikke bare ord”

Jeg fylder mine foredrag med forfriskende, medrivende og ærlige historier fra mit liv og arbejde med elitesport, ledelse og ikke mindst talentudvikling.

Jeg opbygger altid det enkelte foredrag til mine kunder, men ovenstående emner kan inspirerer til foredragets retning. Vil du booke eller have et tilbud på et foredrag kan du kontakte mig på info@sportsmind.dk eller 20 43 86 33