Dem samarbejder jeg med.

Ingen kan alt og jeg omgiver mig med mennesker der supplere mig og gør mig bedre.

Når det ikke er nok at arbejde med hovedet.

JEg samarbejder med Eliteklinikken Herlev når det gælder fysiske skader, De har mere end 10 års erfaring i behandling af skader i bevægeapparatet, og det hvad enten det drejer sig om skader sket i idræt, eller om der er tale om mere “almindelige” skader så som, hold i nakken, ryggen eller spændingshovedpine. Det unikke ved Elitklinkken er for mig deres unikke fokus på at finde årsagen til problemet, istedet for at behandle syptomerne, på den måde kan det forhindres at skaden opstår igen.

Højskole underviser rundt om i verden

Jeg rejser med jævne mellemrum ud i verden og underviser for virksomheden Dansk studie center. Jeg underviser i forskellige af deres fag:

  • “Krop sport og personligt drive”
  • “Team udvikling og projektstyring”
  • “Kommunikation og personlig udvikling”

Jeg elsker at opleve verden og ikke mindst de intensive kurser hvor jeg har kursisterne over 3uger.

AROS Kurser

Freelance underviser

Jeg er freelance underviser hos en kursus udbyder der designer kurser og mindre uddannelser, der skaber en mærkbar forandring – for dig og for din arbejdsplads.

Du har sikkert været på mange spændende kurser, hvor du er kommet opløftet og genopladet tilbage til dit arbejde. Men hvor mange af disse kurser har skabt en varig forandring for dig? Hvis du følger statistikken, er det kun ganske få.

Hos AROS KURSER er vi passionerede omkring at skabe denne forandring – så det giver mening for dig at tage på kursus, og så det giver mening for den arbejdsplads, der sender dig af sted.

Samarbejdespartner strategi og kommunikation

%

Tilfredshed

%

Kompetancer

%

Glæde ved at samarbejde og vidensdeling

%

Engagement i opgaven