Alt det du ikke kan… ENDNU

Alt det du ikke kan… endnu, er vejen væk fra begrænsninger, et opgør med traditioner, et fokus på udvikling og adfærdsdesign. Et opgør med udtrykket ”Jeg kan ikke” og et fokus på kraften i ordet ENDNU til at udfordre status quo.

  • Hvis du ikke kan nå i mål med projekter… ENDNU
  • Hvis du ikke kan stå fast når det gælder… ENDNU
  • Hvis du ikke kan udleve dit potentiale… ENDNU
  • Hvis du ikke tør bryde med sådan plejer vi at gøre… ENDNU
  • Hvis du ikke kan …. ENDNU

Alt det du ikke kan… ENDNU er omdrejningspunktet for et humoristisk, interaktivt, provokerende og tankevækkende oplæg om at designe sig selv til at lykkes.

Det handler om at kunne være tilstede i rummet og i tid om at kunne navigere i en verden hvor formål og mening kommer før regler. Hvor ingen kender dagen i morgen, og det vigtigste i livet er i balance.

  •  ”Det kræver ikke en taber at være en vinder”
  • ”Uambitiøse projekter der kommer til at ske er bedre end ambitiøse planer der aldrig kommer til at leve”
  • ”Hvis du ikke kender din opgave kan du ikke løse den”
  • ”Alle taler om dem, Millennials, alle frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? De er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle”, men hvem har ret?
  • Kompetencer opnås i fremtiden efter behov, via microlearning og interaktive læringsplatforme, og de fleste job ændrer sig alligevel hurtigere, end vi kan ansætte mennesker til dem.

Jeg har i 20 år arbejdet som elitetræner for både unge talenter og verdens klasse svømmere som Rikke Møller Pedersen, Julie Kepp Jensen og Jeanette Ottesen. I dag arbejder jeg stadig med svømning, men mit primære job er som coach for både atleter, teams og erhvervsledere. Jeg deler i foredraget ud af mine erfaringer og redskaber for 20år med talentudvikling, elitesport og lederudvikling.

Kort sagt 2 timers humoristisk, interaktivt og dilemmafyldt oplæg, om at designe sig selv til at lykkes. Husk smartphone – i får brug for den ?

Book nu på kim@sportsmind.dk – eller ring til mig på 72 10 00 10.

Spørg bare helt uforpligtende

The power of YET – Styrken af endnu

      Få den nyeste viden i en kort og komprimeret version. Emner indenfor ledelse, talentudvikling, sport, mentaltræning  og coaching. The power of YET - Styrken af endnu Carol Dweck er en af de mest inspirerende personer jeg er stødt på over de sidste mange år....

læs mere

Top 5 videoklip til mentaltræning

      Få den nyeste viden i en kort og komprimeret version. Emner indenfor ledelse, talentudvikling, sport, mentaltræning  og coaching. De fleste spillefilm og reklamer er som du ved fiktion. De bygget måske delvist på oplevelser eller historier fra den virkelige...

læs mere

Samarbejde med firkløverets springakademi

Samarbejde med Firkløverets Springakademi. Jeg har gennem nogle år samarbejdet med Firkløverets Springakademi om mentaltræning af springryttere tilknyttet deres Akademi. Jeg har i perioden både holdt foredrag for forældre, ryttere og sponsorer. Derudover er jeg fast...

læs mere

Book formøde eller coaching session nu!