MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

Hvad kan erhvervslivet lære af elitesporten, hvordan arbejder man med udvikling i et performance miljø, hvad betyder dit mindset på bundlinjen. Nej erhvervslivet er ikke det samme som elitesport, men sporten har nogle redskaber der for dyrebare til ikke at blive delt og udnyttet i din virksomhed. 

Elitesport handler om at leverer varen når det gælder, men samtidig om at være på forkant og i konstant udvikling. Går du i stå er du færdig, udvikler du dig for hurtigt bliver du skadet. Sportens hemmelighed handler om at finde den enkeltes potentiale og finde drive til at forløse det og komme i mål. i sporten er stress en uudtømmelig guldmine som vi skal tappere ind i når det er nødvendigt og vi skal levere vores ypperste. Stress skal ikke bekæmpes men ses som en ressource der kan graves frem fra minen, men pas på hvis vi har for travlt falder minen sammen.

Foredraget er et indblik i hvordan jeg gennem 20 år har arbejdet med talentudvikling af en række af verdens bedste atleter og løftet verdensklasse til verdenselite med et fokus på at blive bedre. I dag står jeg med stærke redskaber og skarpe meninger bag erhvervslivet som mentaltræner, konsulent og coach.

Jeg udfordrer det gængse fokus på resultater og KPI med fakta og erfaringer om hvordan et fokus på formål, passion, vedholdenhed og mindset kan være med til at løfte dig og din virksomhed ind i en helt ny liga.

Konkret får i stærke 3 redskaber til:

  1. Mindset træning i dagligdagen
  2. Fastholdelse og måling af motivation og passion over tid.
  3. Forståelse af og opbyggelse af tillid og selvtillid.
  4. Stress som ressource
  5. Feedback der sætter dig i stand til noget nyt.

Jeg levere redskaberne pakket ind i historier og anekdoter fra 20års erfaring med at stå bag verdens bedste atleter og virksomheder.

Foredraget tager 2 timer og kan suppleres med både en teamdag og et længere forløb hvor vi implementerer redskaberne i jeres daglige virke.

Kontakt mig på 20 43 86 33

Spørg bare helt uforpligtende

Alt det du ikke kan… ENDNU

  Alt det du ikke kan… ENDNU Alt det du ikke kan… endnu, er vejen væk fra begrænsninger, et opgør med traditioner, et fokus på udvikling og adfærdsdesign. Et opgør med udtrykket ”Jeg kan ikke” og et fokus på kraften i ordet ENDNU til at udfordre status quo. Hvis du...

læs mere

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

læs mere

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

læs mere

Stå bag verdens bedste

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.

læs mere