MILLENNIALS din fremtidige chef og medarjbejder

Alle taler om dem, Millennials, nogen frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? Fremtidens medarbejdere er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle” medarbejdere.

Jeg har i 20 år arbejdet med generation Millennials – først som træner, senere som kollega og nu med leder.

De har andre prioriteter og et andet formål med livet. Det skal give mening og ikke mindst værdi for dem som mennesker.

  • Hvad søger de, og hvordan gør får man dem til at performan?
  • Hvordan leder man dem?
  • Er det rigtigt at de kommer til at skifte job 15-20 gange i deres arbejdsliv?
  • Hvad er vigtigt for dem?
  • Hvad vil de have ud af en MUS samtale?
  • Er det rigtigt at de gerne vil mere end bare at udføre deres job?
  • Er der mere i deres verden, end sociale medier og instagram billeder?

Et opløftende interaktivt foredrag om Millennials, hvor der bliver sat fokus på de dilemmaer vi står overfor, hvordan andre har løst dem, og hvordan Millennials bliver fremtidens ressource. Hvordan fremtiden kommer til at handle om personer, og ikke kompetencer. Hvordan vagtplaner og ansvar kan gå hånd i hånd.Hvad er forskellen, mellem det at være til stede i tid, og i rum?

Hvordan micro learning og interaktive læringsplatforme, og de fleste job ændrer sig alligevel hurtigere, end vi kan ansætte mennesker til dem.

Der bliver ikke lagt fingre imellem når det gælder kløften mellem nyt og gammelt, men jeg tager ikke stilling til hvem der har ret.  Hvordan er det de er opdraget, og hvilke styrker giver det dem og hvor har de det svært. Og hvorfor går de ikke op i work/life balance?

Kort sagt 2 timers humoristisk, interaktivt og dilemmafyldt oplæg, om fremtidens medarbejdere. Husk smartphone – i får brug for den ?

Book nu på kim@sportsmind.dk – eller ring til mig på 72 112 114

Spørg bare helt uforpligtende

Workshop i mentaltræning

  Workshop til dig der dyrker sport og vil igang med mentaltræning?   Workshop: “Mentaltræning til dig” Kim Dietrichsen og Performance Institute inviterer til workshop omkring mentaltræning.  en tre timers workshop med fokus på mentaltrænings værktøjer der er lige til...

læs mere

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

læs mere

SPARRING TIL CHEFTRÆNERE, TRÆNERE OG LEDERE

At være cheftræner kan være ensomt og en hverdag fyldt med dilemmaer. Hvordan går det sportsligt, hvordan leder man andre trænere, hvordan leder man op af mod bestyrelsen, prioritering af dagligdagen og hvordan håndtere man hverdagens problemer.

læs mere