MILLENNIALS FREMTIDENS RESSOURCE

Alle taler om dem, Millennials, alle frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? Fremtidens medarbejdere er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle” medarbejdere.

Jeg har i 20 år arbejdet med generation Millennials – først som træner, senere som kollega og nu med ledere, der gerne vil vide hvordan man får hverdagen til at fungere, med disse ”anderledes” medarbejdere.

  • Hvad søger de?
  • Er det rigtigt at de kommer til at skifte job 15-20 gange i deres arbejdsliv?
  • Hvad er vigtigt for dem?
  • Hvordan designer jeg hverdagen med dem?
  • Hvad vil de have ud af en MUS samtale?
  • Er det rigtigt at de gerne vil mere end bare at udføre deres job?
  • Er der mere i deres verden, end sociale medier og instagram billeder?

Et opløftende interaktivt oplæg om Millennials, hvor der bliver sat fokus på de dilemmaer vi står overfor, hvordan andre har løst dem, og hvordan Millennials bliver fremtidens ressource. Hvordan fremtiden kommer til at handle om personer, og ikke kompetencer. Kompetencer opnås i fremtiden efter behov, via microlearning og interaktive læringsplatforme, og de fleste job ændrer sig alligevel hurtigere, end vi kan ansætte mennesker til dem.

Der bliver ikke lagt fingre imellem når det gælder kløften mellem nyt og gammelt, men jeg tager ikke stilling til hvem der har ret. Hvad er forskellen, mellem det at være til stede i tid, og i rum? Hvordan er det de er opdraget, og hvilke styrker giver det dem og hvor har de det svært. Og hvorfor går de ikke op i work/life balance?

Kort sagt 2 timers humoristisk, interaktivt og dilemmafyldt oplæg, om fremtidens medarbejdere. Husk smartphone – i får brug for den ?

Book nu på kim@sportsmind.dk – eller ring til mig på 72 10 00 10.

Spørg bare helt uforpligtende

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

læs mere

SPARRING TIL CHEFTRÆNERE, TRÆNERE OG LEDERE

At være cheftræner kan være ensomt og en hverdag fyldt med dilemmaer. Hvordan går det sportsligt, hvordan leder man andre trænere, hvordan leder man op af mod bestyrelsen, prioritering af dagligdagen og hvordan håndtere man hverdagens problemer.

læs mere

COACHING OG MENTALTRÆNING

Sports coaching og mentaltræning er et af nøgle produkterne i sportsmind. Jeg har 20års erfaring med sport på alle niveauer fra unge talenter til verdensklasse atleter.

læs mere