Dream

Work

Win

Mentalstærk.sportspsykologi.team

Join The sportsmind

coach.sportspsykologisk.konsulent 

P. D. Jensens vej 7, 3540 Lynge,  Danmark 

Ring: 72 112 114

Din succes starter her

En uforpligtende snak om hvordan sportsmind.dk programmet kan få dig op på næste niveau.

Dream

work

win

Mentaltrænings programmer

Mentaltrænings forløb

Atlet forløb

Inspirations

Coaching

Team udvikling

Passion og værdier er en del af vejen til

Mental styrke

Det starter med et en snak om hvad der passer til dig og en opstartssamtale til at afstemme forventninger. 

HJÆLP TIL MENTALE UDFORDRINGER

Mentaltræning og sportspsykologi

 hemmelighedderne bag verdensklasse atleter 

På sportsmind.dk deler jeg viden og tilbyder coaching og sportspsykologiske ydelser.  Du kan læse om mentaltræningsprogrammer, finde foredrag til sport og erhverv, læse blog indlæg , downloade gratis mentaltrænings værktøjer, finde inspirations videoer. 

Bag Sportsmind står Kim Dietrichsen der gennem 25år har hjulpet atleter til mental styrke, mental sundhed og til at udleve deres drømme. 

Hos Sportsmind vil i altid møde en positiv og velforberedt mentaltræner med fokus på værdi, passion for mennesker og ikke mindst en ikke er bange for at dele sin viden og erfaring. 

 

Succes og mental styrke

Gratis inspiration og viden på bloggen og alle mine redskaber ligger gratis tilgængelige under værktøjer. Du kan da også tilmeld dig til det næste mentaltrænings kursus her.

Personlige forløb

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Sæt fokus på trivsel og udvikling i hverdag og på at præsterer når det gælder.

Sparring til motionister, talenter, den pro atlet og alle indimellem

Erhverv

Har du brug for en personlig coach der gør en forskel? eller skal i snakke talentudvikling og team kultur jeg inspirer med foredrag, workshops og værdi processer der gør en forskel imorgen og i fremtiden.

 Foredrag

Trænger I til inspiration eller nye redskaber. Jeg tilbyder levende og udviklende workshops og foredrag om mentaltræning, talentudvikling, high performance og jagten på verdenseliten, krydret med personlige historier fra 25 år i med en række af de bedste danske atleter.

“Kim har ændret min opfattelse af, hvad der skal til for at udvikle sig – både sportsligt og personligt. Jeg bruger de værktøjer som Kim har givet mig hver dag, både i den daglige træning, i skolen, til race og i alle andre aspekter i mit liv. Mit arbejde med Kim har gjort mit liv mere effektivt, givet mig bedre livskvalitet og har bidraget markant til min udvikling. Efter jeg har fået styr på mine værdier og kerneopgaver, er tingene kun gået fremad.”
Daniel Bækkegard

pro triatlet

“Kim var med til at tage en af de sværeste og på det tidspunkt upopulærere beslutninger i min karrierer og nu er jeg verdensmester, så jeg tror vi traf det rigtige valg. Vores samarbejde har været unikt og han har hjulpet mig med medier, sponsorer og alt mulig andet.”
Jeanette Ottesen

Tidl. verdensmester i svømning

Drøm

coaching.mentaltræning-udvikling

Sportsmind

Join the dream

Find sportsmind

Mit kontor ligger i Lynge men verden er min arbejdsplads

Se min intro video med gratis værktøjer