Derfor skal du ikke starte, hvor du sluttede…

Sommerferien lakker mod enden for de fleste af os og det er tid til sætte nye mål. Jeg oplever tit at mange, efter en pause, vil starte der, hvor de sluttede.  Men hvorfor starte der?  Argumenterne er mange; dette er jo vejen videre, jeg skal jo fremad, jeg er frisk og motiveret efter en ferie.

Netop af disse grunde, skal vi ikke starte, hvor vi sluttede. Ferien er en tid, hvor vi kan få lidt perspektiv på tingene.  Vi skal derfor give os tid til at ”rejse” derhen, hvor det giver allermest mening.  Mening? Ja mening! Vi kan jo starte med at finde ud af, hvad ville give os allermest succes i dag og så lade være med at gøre det. I stedet skal du kigge på, hvad der vil sende dig hen mod det, du allerhelst vil have succes med i fremtiden.

Derfor har jeg 5 spørgsmål, som jeg altid giver, når folk starter på noget nyt.

1/ Hvad vil du gerne have mere af`?

Find ud af hvad du allerhelst vil have og hvordan, det vil bidrage til at fylde dit liv med succes på den lange bane. Det er ret abstrakt og behøver ikke være defineret ned i mindste detalje. Det kan være at du gerne vil være mere glad, du vil gerne forfremmes, du vil være verdens bedste. Når du har fundet ud af det og kan argumentere for, hvorfor du vil opleve det som en succes og hvilken værdi, det vil give dig som mennesker, så kan vi begynde at arbejde med hvordan du får succes med det.

2/ Hvornår skal du have succes.

Alt for mange mennesker starter med alt for høj fart og kommer derfor til at miste fart og momentum alt for hurtigt. Succes er ikke kun, hvad du gør i dag, men om du kan blive ved med at gøre det i rigtig lang tid. Det betyder ikke, at du ikke må være god i dag, du skal bare ikke være bedre i dag, end at du kan blive ved med at være god frem til du skal have succes.

3/ Hvad er det vigtigste, du skal have den dag, du skal have succes.

Skal du have et specifikt produkt eller måske have lært noget nyt? Kort sagt, hvad er din kerneopgave at opnå? F.eks. skal du måske have en anden kropsform? Bedre fysik? Bedre mentalitet? Anderledes fokus? Ny ledelsesstil? Skabt nye relationer? Find ud af præcis hvad det kræver og definer så hvordan du har tænkt dig at opnå det. Nej, alt skal ikke være perfekt i dag eller i morgen, men du skal nå et skridt længere hverdag.

4/ Skal du gå i andres fodspor eller nye veje?

Når du nu har fundet ud af, hvor vi er på vej hen og hvornår vi skal være fremme, kan vi begynde at arbejde på, hvad vi skal stjæle. Hvem har gjort noget lignende og hvad kan du lære af dem? Hvor langt kan du nå i deres fodspor og hvornår skal du til at lave dine egne fodspor for at komme frem?

5/ Alle oplever modgang og går forkert.

Ja, sådan er livet desværre. Det går ikke som planlagt. Vi møder modgang og nogen gange, når vi tror at vi er fremme, er det slet ikke det sted, vi gerne ville være og så må vi finde ud af, hvad vi så gør. Det vigtigste er, at vi ikke bliver stående, eller går ud af døren for bare at komme ind igen samme sted. Jeg oplever alt for ofte mennesker, der bliver ved med at gå ind og ud af den samme dør og så ikke kan forstå, at tingene ikke forandrer sig, når de kommer ind.

6/ Hvem skal coache og skubbe dig.

Ingen mennesker kan klarer sig 100% selv. Vi har alle sammen brug for nogen, der kan hjælpe os med at blive bedre, holde os på sporet, og udfordre os til at håndtere de udfordringer og forhindringer, vi møder. Jeg tror på, at en coach eller mentor er en afgørende faktor for at opleve succes. En der holder med dig og ikke har for meget på spil i jeres relation. En der tør og vil udfordrer dig til at være alt det, du kan være. En der ser dine ”blinde” sider og vigtigst af alt en der har en række redskaber, der kan hjælpe dig på vej.  Jeg oplever gang på gang værdien af det. Det gælder både atleter, trænere, virksomhedsledere, studerende og alle andre på rejse mod succes i deres liv. Læs om hvordan jeg arbejder med mentaltræning og coaching her og hvordan andre har oplevet at en sådan rejse med mig nedenfor.

Jeg vil ønske dig god rejse med din succes og husk at du ikke bare skal fortsætte, hvor du slap, men starte der, hvor det giver allermest mening.

Kim Dietrichsen

sportsmind.dk


Jeg tror på dig og dit unikke potentiale


Det lyder banalt, men jeg sætter en ære i at tro på dig. Jeg leverer redskaber til performance og resultater . Det betyder ikke at jeg ikke tør udfordrer dig, eller sætte spørgsmålstegn ved det du gør. Tværtimod har jeg mod til at forvente lidt mere. Se hvad tidligere kunder har sagt herunder
Mentaltræner og ledelsescoach – Kim Dietrichsen

Emile Weilsby

"...jeg ville ønske vi kunne snakke hver dag. Men i det mindste, ved jeg altid, hvad jeg skal arbejde med til næste gang vi ses." Jeg har arbejdet med Kim Dietrichsen som mentaltræner, og det har været et forløb, jeg uden tvivl kan sige, i høj grad har ændret hele min...

Lise Weilsby

"...Kim har helt sikkert gjort mig til en bedre forældre, og det er ikke kun på ridebanen."   "...Jeg har halt klart fået nogle fokuserede og mental sunde børn efter deres arbejde med Kim."   Som forældre til ridebørn kan det være en helt jungle at finde...

Jørgen Seligmann, Direktør/General Manager – Cardif Danmark

Jørgen Seligmann, Direktør/General Manager – Cardif Danmark

"...Det var meget inspirerende og dannede grundlag for vores videre formulering af forretningsambitioner" Vi havde Kim ude og give et oplæg om planlægning frem mod et mål. Med udgangspunkt i sportens verden fik vi et godt indblik i hvad man gør som elite sportsudøver...

Alexander Swartz Augustesen, fodboldspiller i FC København

Alexander Swartz Augustesen, fodboldspiller i FC København

"...Han er utrolig dygtig til hele tiden at se hvor jeg kan udvikle mig" Kim har gjort at jeg har oplevet en fremgang i min karriere, både mentalt i min tankegang, men også det at have forskellige redskaber mentalt til at klare udfordringer og udvikling. Det giver mig...

Daniel Bækkegard, Dansk mester Triatlon

Daniel Bækkegard, Dansk mester Triatlon

"...givet mig bedre livskvalitet og har bidraget markant til min udvikling" Kim har ændret min opfattelse af, hvad der skal til for at udvikle sig – både sportsligt og personligt. Jeg bruger de værktøjer som Kim har givet mig hver dag, både i den daglige træning, i...

Mette Leiholt NaturErhvervstyrelsen

Mette Leiholt NaturErhvervstyrelsen

"...hans menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer." ”Kim er meget dygtig til at gennemskue, hvor han skal sætte ind for at udnytte ens kompetencer som leder mest optimalt i...

Nynne Bjerresko

Nynne Bjerresko

"...Kim var og er stadig en kæmpe inspiration for mig, hans nærvær i en samtale er helt unik" Kim er utrolig dygtig, lyttende og hjælpende – fantastisk person og lærer. Han gjorde mig klogere på mig selv og mine tanker. Han fik mig til at se, hvad der har betydning i...

Katrine Kastrup

Katrine Kastrup

"...Her har jeg opnået ro og balance. Kim har givet mig uundværlige redskaber" "Jeg blev undervist i projektstyring og teambuilding af kim under et kursusophold med Dansk Studie Center. Dette gav alle deltagere stor selvindsigt og forståelse af samarbejde og...

Stine Hansen, Kursis i faget: krop, sport og personlig drive

Stine Hansen, Kursis i faget: krop, sport og personlig drive

"...Kim er ufattelig inspirerende, motiverende, lyttende og hans velvalgte ord, spørgsmål" "Jeg stiftede bekendtskab med Kim på mit højskoleophold, hvor jeg blev undervist i Sport og Personligt drive. Kims helt fantastiske undervisning gjorde, og gør forsat, stort...

Emil Sainis, Madakedemiet.dk

Emil Sainis, Madakedemiet.dk

"...som siger hvad han mener, og ikke altid bare hvad andre gerne vil høre" "Kim er en inspirerende og livsglad person, som siger hvad han mener, og ikke altid bare hvad andre gerne vil høre. Det gør ham til en helt unik underviser, da det virkelig får en til at sætte...

Mikkel von Seelen, Sportschef – Dansk Svømmeunion.

Mikkel von Seelen, Sportschef – Dansk Svømmeunion.

"...år og har altid været en serøs og dygtig fyr med udvikling for øje" "Jeg har kendt Kim gennem mange år og har altid været en serøs og dygtig fyr med udvikling for øje.  Vi har i Dansk Svømmeunion engageret Kim til at stå for en samling for vore bedste...

Katuaq, Anders Skov Michaelsen

Katuaq, Anders Skov Michaelsen

Teamudvikling og Vinderteams, Kurset var af god kvalitet og med en behagelig  underviser. Jeg har fået forståelse for de forskellige faser i et teams samarbejde, og er blevet mere bevidst i min ledelse. Katuaq, Anders Skov Michaelsen

Kalaallit Nunaanni Brugseni, Ungaaq Abelsen

Kalaallit Nunaanni Brugseni, Ungaaq Abelsen

"Talentudvikling og vinderteams: Godt, fleksibelt kursus. Det var dejligt med få deltagere, så underviseren kunne gå i dybden med den enkelte deltager. Jeg har fået konkrete værktøjer til både talentet og teamet" Kalaallit Nunaanni Brugseni, Ungaaq Abelsen

Anne Lund Bækkegård – Mor til voksen triatlet

"...Vi imponeres over de mentale ændringer han hjælper på vej, og de sportslige resultater der følger med." "Som forældre til en eliteidrætsudøver, giver jeg Kim de bedste anbefalinger. Vi imponeres over de mentale ændringer han hjælper på vej, og de sportslige...

Isabella Rulffs

"Super fed oplevelse at blive coached af Kim. Jeg følte at jeg fik enormt meget ud af det både under forløbet, men især også efter! Professionelt på højt plan og super person" Isabella Rulffs

Monique Louise Madsen

Stor ros til Kim! Han er virkelig en fantastisk mand som gør alt hvad han kan for at hjælpe folk med de ting som kan trykke dem i hverdagen.  En stor tak til ham for den undervisning, og ikke mindst engagement han havde på det kursus hold i teamudvikling og...

Merete Augustesen

“Vi gav vores Alexander en fantastisk 18-års-gave: 1 år med mentaltræning med dig Kim – Vi troede, at det var til fodboldkarrieren (okay, den kører endnu), men det blev et år, som gav ham redskaber til at sidde i dag som 20-årig, mediechef, i et medieaktieselskab! –...

Sofie Friis, Kursusdeltager

“Aldrig har jeg mødt et menneske, der har imponeret mig så meget. Hvert et ord, der kommer fra Kim er ærligt og lige fra hjertet. Fantastisk underviser i personlig udvikling og kommunikation, og han har helt sikkert udfordret mig og givet mig nogle redskaber, der...

Brian Sigsaard, Formand KVIK TRI TEAM

Brian Sigsaard, Formand KVIK TRI TEAM

Kim holdt foredrag om mentaltræning i vores klub KVIK TRI TEAM og med en masse ”gamle rotter” var jeg lidt nervøs for om Kim kunne give dem noget nyt med i bagagen. Kim er ikke den typiske foredragsholder men langt bedre og det gav pote hos både gamle og nye...