Derfor tog jeg skridtet til selvstændig

af 1. aug 2012

Derfor tog jeg skridtet til selvstændig

 I en lang periode havde jeg gået rundt og manglet noget i mit liv. Jeg vil ikke sige, jeg var ulykkelig for det har jeg på ingen måde været. Jeg har en fantastisk familie, der bakker mig op og giver mig al den kærlighed jeg kunne drømme om. Jeg har et stærkt netværk af venner og kollegaer, jeg altid kan trække på. Men jeg følte ikke jeg brugte mine evner og blev udfordret på det jeg var bedst til. Min dagligdag havde trukket mig væk fra det jeg brændte for og stadig brænder for, nemlig at skabe resultater, ledelse, mennesker og udvikling, ikke administration

Hvorfor lige netop det?

Når jeg kigger tilbage på de episoder i mit professionelle liv og det der har fået mig til at gøre en indsat langt ud over det forventede, har de haft elementer, som har fået mig til at glemme tid og sted, fået glædeståre til at trille eller givet mig gåsehud og kuldegysninger. I bund og grund er det jo det jeg vil og kan, det at gøre andre bedre, hjælpe dem med at finde en retning og opnå det de drømmer om. At være en del af andre menneskers succes rører noget dybt inde i mig og giver mig utrolig livsglæde og drive.

Hvad er det jeg kan, tænker du måske?

Jeg har brugt det meste af mit liv på at coache mennesker og organisationer til at nå deres mål og drømme. Jeg har hjulpet med at finde lykke i hverdagen, stået bag sportsresultater i den absolutte verdenselite og har arbejdet med ledelse, coaching og vidensdeling i både sport og erhvervsliv.

Hvorfor skiller jeg mig ud?

Det kræver lidt baggrund at forklarer. Jeg er af natur empatisk og nysgerrig på andre mennesker. Jeg har altid opsøgt uddannelse og jobs, hvor det handlede om at kommunikere med mennesker og hjælpe dem med at opnå deres drømme. Jeg har uddannet mig bredt inden for handel, it, teater, idræt og vigtigst af alt ledelse, coaching og præstationspsykologi. Jeg er kandidat fra Københavns Universitet, og har videreuddannet mig med en master kombineret mellem Københavns Universitet, University of Trikala(Grækenland) og Halmstadt Hoegskole(Sverige) gennem FEPSAC(the European Federation of Sport Psychology). Med speciale i team, coaching og anerkendende ledelse. En uddannelses baggrund jeg er stolt af. Kombineret med 15 års arbejde med sport og ledelse, giver det mig en praktisk tilgang til mit arbejde med en skarp teoretisk baggrund.

Min karriere har lært mig det bedste fra sporten og erhvervslivet om, hvordan de kan kombineres til at skabe unikke resultater. For at nævne et par eksempler har jeg:

Aarbejdet med nogen af verdens bedste atleter, det har lært mig, hvad det kræver at være bedst. (blandt andet to af Danmarks finalister ved OL i London)

  • Skabt en vinderkultur med ærlig, direkte og konkret feedback.
  • Stået i dilemmaer om hvordan og hvor langt man vil gå for at nå målet.
  • Arbejdet tæt sammen med nationale medier, presse og sponsorer for at muliggøre min klienters mål.
  • Systematiseret identifikation og udvikling af talent.

Men vigtigst af alt så har jeg arbejdet i en verden, der har givet mig uforglemmelige oplevelser, specifikke redskaber og erfaringer, jeg aldrig havde drømt om. Elitesporten er en verden, hvor følelser og drømme kommer i spil. Mennesker i den verden oplever en stor grad af lykke, men er også vant til både skuffelser og sorger. De bedste ved, at nogle gange fejler man, når man går efter drømmen, men de gør det alligevel. De udlever drømmen og kan mærke de lever hver dag.

Jeg har døbt min drøm og mit firma Sportsmind. Her vil jeg udbyde mine tanker og erfaringerne fra sporten. Jeg vil koncentrere mig om personlig coaching, teamforløb, ledelse og holde inspirerende oplæg og worksshops. Som du kan læse, har jeg valgt at følge mine drømme og håber du vil være med, bruge min unikke baggrund til at nå dine mål.

Du kan læse om konkrete tilbud, produkter og hvad jeg står for på min hjemmeside, som jeg løbende opdaterer. http://www.sportsmind.dk/. Læs om, hvad jeg kan tilbyde til sporten og erhvervslivet.

Med venlig hilsen

 

Ejer, Kim Dietrichsen

Sportsmind.dk