FAQ: Hvor lang tid tager det at lære mentaltræning.

Mental træning er som alt andet træning, noget der kræver dedikation og hårdt arbejde. Det er ikke 10 minutter på en sofa med lidt visualisering. Det er en måde at tænke, en måde at håndtere hverdagen, en måde at arbejde med livs værdi og identitet. Det er kommunikation, selvledelse og en masse andet der skal hjælpe dig til at udleve dine mål

Jeg oplever ofte trænere, forældre eller atleter der ringer 1 måned, eller et par uger før en stor præstation og lige vil have det sidste skub. Jeg beder dem altid ringe efter deres store præstation og så kan vi på den gode måde begynde at arbejde frem mod deres næste store mål.

Kort sagt, det idrætspsykologiske er ikke quick fix løsninger men hård arbejde. Jeg plejer at have en deadline på et forløb der hedder 3 måneder før noget vigtigt men helst 6-12måneder før hvis vi skal gøre en stor forskel. Et forløb skal selvfølgelig tilpasses den enkelte atlet og jo der kan være være brug for quick fix løsninger hvis der opstår noget uventet.

 

FAQ

Mentaltræning i cykling, sådan vinder man!

  Cykelsport er en af mine store passioner både som cykelfan - men endnu vigtigere - som mentaltræner. Jeg arbejder i dag med en række ryttere fra unge talenter til professionelle ryttere indenfor de fleste grene af cykelsporten. Min erfaring med mentaltræning og...

Mentaltræning i svømning

  Mentaltræning i svømning Det mentale er en væsentligt faktor i svømning, og er langt meget mere end spændingsregulering og visualiseringsøvelser. Det er en måde at håndtere hverdagen på, at tænke på og en måde at skabe resultater i både træning og konkurrence. ...

Mentaltræning i sport

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114  Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver...

Forældre i sport -slides

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver hvor i har det fra. ...

Gentofte swim

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114  Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver...

Produkter

Mentaltræning i cykling, sådan vinder man!

  Cykelsport er en af mine store passioner både som cykelfan - men endnu vigtigere - som mentaltræner. Jeg arbejder i dag med en række ryttere fra unge talenter til professionelle ryttere indenfor de fleste grene af cykelsporten. Min erfaring med mentaltræning og...

Mentaltræning i svømning

  Mentaltræning i svømning Det mentale er en væsentligt faktor i svømning, og er langt meget mere end spændingsregulering og visualiseringsøvelser. Det er en måde at håndtere hverdagen på, at tænke på og en måde at skabe resultater i både træning og konkurrence. ...

Mentaltræning i sport

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114  Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver...

Forældre i sport -slides

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver hvor i har det fra. ...

Gentofte swim

Kim Dietrichsen Sportsmind.dk 72 112 114  Velkommen og tak for sidst Jeg har lagt slides og materialer op her på siden.  I er meget velkommen til at bruge dem. Hvis i tænker andre kan bruge dem må i gerne dele dem, så længe i bare lige skriver...

Blog

Mentaltræning i cykling, sådan vinder man!

  Cykelsport er en af mine store passioner både som cykelfan - men endnu vigtigere - som mentaltræner. Jeg arbejder i dag med en række ryttere fra unge talenter til professionelle ryttere indenfor de fleste grene af cykelsporten. Min erfaring med mentaltræning og...

Mentaltræning i svømning

  Mentaltræning i svømning Det mentale er en væsentligt faktor i svømning, og er langt meget mere end spændingsregulering og visualiseringsøvelser. Det er en måde at håndtere hverdagen på, at tænke på og en måde at skabe resultater i både træning og konkurrence. ...

6 Råd til ryttere og et spørgsmål. 

Sådan samler man en hest del 2: 6 Råd til ryttere og et spørgsmål.   Jeg havde iklædt mig vinterjakke, handsker og mine gummistøvler, da jeg var på vej ind til træning hos en ridefamilie. Efter at have arbejdet sammen med dem i en periode, mødte jeg en af de...

Sådan spolerer man talentudvikling, min eller din succes.

  En spørgeguide til talentmiljøer   Europarekord… Jeg glemmer aldrig følelsen, da Rikke slog hænderne i væggen på hjemmebane i Odense, men vent, jeg var jo ikke hendes træner mere. Hun havde for to måneder siden flyttet træningsmiljø til det nationale...

Hvordan samler man en hest?

  -En udfordring til ridesporten del 1.   I skulle have set mit ansigtsudtryk første gang en rytter fortalte mig, at hun ved sidste stævne havde haft svært ved at samle sin hest. Billederne fløj gennem hovedet på mig, og mit spørgsmål var meget naturligt -...

Mentaltræning, mentaltræner sports coaching til sportens trænere. online booking
[contact-form-7 id="1041" title="Sendspørgsmål"]

Kim Dietrichsen

Derfor...

Jeg arbejder med sportsfolk fra verdens elite til motionister, heriblandt svømmerne Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen. Den anden del af mit firma er som virksomheds konsulent med fokus på autenticitet og ledelse. I den sidste ende handler det hele om performance og resultater.

Sporten er min store passion og jeg sætter en ære i at spejle den verden ind i din. Min baggrund er en blanding af solid uddannelse og en række job som konsulent, coach og leder. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i coaching, vidensdeling og teamudvikling og har en Master fra FEPSAC (Den europæiske idrætspsykologi sammenslutning) i coaching, sports og præstations psykologi.

Cand. Scient Kim Dietrichsen