Forældre workshop 14/1-2020

af 15. jan 2020

Workshop forældre i  sport

 

Tak for en god aften og for jeres engagement.

 

I kan finder slides fra oplægget her: Workshop Forældre i sport d. 14-1-2020

I er velkommen til at kontakte mig hvis der er spørgsmål på kim@sportsmind.dk eller tlf 20 43 86 33

 

 

 

Mentaltrænings forløb til atleter

 Jeg har igennem 20 år arbejdet med coaching og mentaltræning. Der er fokus på trivsel og udvikling i deres hverdag og på at præsterer når det gælder og at deres hverdag hænger sammen. 

Jeg er med før, under og efter konkurrencen kort sagt, når du har har brug for det der hvor du er.

Find det forløb der passer til dig eller kontakt mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk så finder vi det perfekte forløb til lige netop dig.

Spørgsmål og svar

Dit mål, formål og meningen er omdrejningspunkt så du bliver klar på din opgave og hvorfor den er vigtig for lige netop dig.

Jeg starter med at spørge hvorfor du gør det, ikke hvad du vil.  Jeg er atypisk og er ikke drevet af resultater men derimod af udvikling der medfører resultater. Er du blevet nysgerrig så ringer eller skriv på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk

Et mentaltræningsforløb er ikke et tidsbegrænset forløb men en rejse med dig som menneske. Jeg holder med dig, jeg er din sparringspartner, jeg skubber dig, udfordrer dig og sætter dig i stand til ting du ikke troede muligt.

Hvor langt er et mentaltrænings forløb? 
Et mentaltrænings forløb varer typisk minimum 1 år – og skræddersys til dig som udøver alt efter sportsgren, profession og udviklingsniveau.en.

Hvad er coaching? 
Coaching er en effektiv og fokuseret dialog form der skaber forandring, bevidsthed, udfolder personligt potentiale, giver større personlig indsigt og indfrier personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Hvad er mentaltræning? 
Mentaltræning er forskellige redskaber, der fokuserer på læring evnen til at udvikle sig og skabe forandring - Det er ikke for professionelle sportsudøvere men for alle. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at lære, fokusere og præstere bedre.

Hvad er en mentaltræner? 
En mentaltræner er en coach, terapeut eller psykolog, der har specialiseret sig og uddannelse inden for mentaltræning. Det er ikke en beskyttet titel og titlen kan benyttes af alle så undersøg baggrunden for dem du arbejder med. Check uddannelse, erfaring og om der arbejdes med videnskabeligt dokumenterede redskaber. Læs om min baggrund her 

Hvad er en sportspsykologisk konsulent?
Sportspsykologisk konsulenterne har en relevant uddannelse (cand. psyk. eller Masteruddannelse i Sportspsykologi) og praktisk erfaring med eliteidræt. 

Hvor gammel skal man være for at mentaltræne? 
Jeg har udøvere fra 11 år og CEO’s på 50år. Mentaltræning er for alle der vil performe bedre og udvikle sig uanset om man er almindelig medarbejdere, sports motionister, verdensklasseatlet eller ledere.  Det handler ikke om dit niveau eller hvad du laver, det handler om hvor du ser dig selv i fremtiden.

 

Alt det med småt

Forløb opstartes og bindingsperioden accepteres når du booker første samtale online. Book en samtale her:

*Talent forløb afregnes pr. md. Den første måned opkræves for 2 måneder fratrukket opstartssamtalen. De 2 måneder fungere som depositum for bindingsperioden. Depositum fratrækkes som afregning for sidste måned i et forløb. Alle andre forløb afregnes pr. 3 måneder forud. 

Du booker selv dine sessioner online og hvis der er udfordringer med tiderne kan du som pro eller elite atlet få tider uden for normal åbningstid.

Ønsker du samtalerne foregår hos dig, finder vi ud af at afregne det alt efter hvor du bor. Det kan også tilkøbes ved den enkelte samtale ved booking. 

Du kan altid vælge samtalerne køre over skype hvis du bor langt væk eller det bare passer bedre. 

Alle forløb kan opsiges ved afslutning af bindingsperiden med 1 måneds varsel. 

**Enkelt sessioner koster 1.295kr. pr. gang til private.  og  1.595 kr. pr. time til erhverv.