Jeanette Ottesen, verdensmester i svømning og årets sportsnavn 2011

Mentaltræning og ledelsescoach - Jeg lever performance og resultater til Jeanette Ottesen sportsmind

Kim var med til at tage en af de sværeste og på det tidspunkt upopulærere beslutninger i min karrierer og nu er jeg verdensmester, så jeg tror vi traf det rigtige valg. Vores samarbejde har været unikt og han har hjulpet mig med medier, sponsorer og alt mulig andet.

Jeanette Ottesen, svømmer

Jørgen Seligmann, Direktør/General Manager – Cardif Danmark

Vi havde Kim ude og give et oplæg om planlægning frem mod et mål. Med udgangspunkt i sportens verden fik vi et godt indblik i hvad man gør som elite sportsudøver når målet skal nås, men også nogle gode links til det universelle i de planlægningsmetoder. Derved kan vi  bruge det når vores forretningsambitioner skal omsættes i en vej til målet. Samtidig fik vi også nogle input til evaluering, og udbyttet heraf, på vej til målet. Det var meget inspirerende og dannede grundlag for vores videre formulering af forretningsambitioner.

 

Cardif Danmark Jørgen Seligmann, Direktør/General Manager 

Alexander Swartz Augustesen, fodboldspiller i FC København

fodbold fck,

Kim har gjort at jeg har oplevet en fremgang i min karriere, både mentalt i min tankegang, men også det at have forskellige redskaber mentalt til at klare udfordringer og udvikling. Det giver mig sportslig succes og fremgang i mine sportslige præstationer. Han er utrolig dygtig til hele tiden at se hvor jeg kan udvikle mig, og dermed sørge for fremgang. Kim arbejder meget målrettet, og der er ingen tvivl om at det er en gave til ens karriere at have et samarbejde med ham.

Alexander Swartz Augustesen,
Fodboldspiller i FC København

Daniel Bækkegard, Dansk mester Triatlon

tri, triathlon, Daniel Bækkegaard,

Kim har ændret min opfattelse af, hvad der skal til for at udvikle sig – både sportsligt og personligt. Jeg bruger de værktøjer som Kim har givet mig hver dag, både i den daglige træning, i skolen, til race og i alle andre aspekter i mit liv. Mit arbejde med Kim har gjort mit liv mere effektivt, givet mig bedre livskvalitet og har bidraget markant til min udvikling. Efter jeg har fået styr på mine værdier og kerneopgaver, er tingene kun gået fremad.

Daniel Bækkegard, Dansk mester Triatlon

Mette Leiholt NaturErhvervstyrelsen

natur erhvervs styrelsen

”Kim er meget dygtig til at gennemskue, hvor han skal sætte ind for at udnytte ens kompetencer som leder mest optimalt i talentudviklingen – hans menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer. Han er god til at formidle et klart budskab om, at hvis man gør det godt, kan man talentudvikle folk langt ud over det umiddelbart mulige.” Team Leder Mette Leiholt NaturErhvervstyrelsen

Nynne Bjerresko

Kim er utrolig dygtig, lyttende og hjælpende – fantastisk person og lærer. Han gjorde mig klogere på mig selv og mine tanker. Han fik mig til at se, hvad der har betydning i mit liv, og med hans undervisning blev mit højskoleophold i Mexico til mit livs oplevelse. Kim var og er stadig en kæmpe inspiration for mig, hans nærvær i en samtale er helt unik”

Nynne Bjerresko

Katrine Kastrup

Dansk studie center underviser

“Jeg blev undervist i projektstyring og teambuilding af kim under et kursusophold med Dansk Studie Center. Dette gav alle deltagere stor selvindsigt og forståelse af samarbejde og interaktion med andre. Jeg har aldrig lært så meget om mig selv og livet som på de tre uger undervisningen varede. Efterfølgende har jeg brugt Kim som privat coach. Her har jeg opnået ro og balance. Kim har givet mig uundværlige redskaber som jeg benytter meget i min hverdag, og som jeg tager med videre i livet. Jeg står i stor gæld til Kim og er umådelig taknemmelig for at have mødt ham. Jeg tror, at alle vil have godt af at tale med Kim og giver ham mine varmeste anbefalinger!”

Katrine Kastrup, kursist

Stine Hansen, Kursis i faget: krop, sport og personlig drive

“Jeg stiftede bekendtskab med Kim på mit højskoleophold, hvor jeg blev undervist i Sport og Personligt drive. Kims helt fantastiske undervisning gjorde, og gør forsat, stort indtryk på mig personligt, specielt de teoretiske timer i undervisningslokalet gav stof til eftertanke og resulterede i stor selvindsigt. Jeg kom virkelig til at mærke mig selv, grundet Kims valg og sammensætning af undervisningen. Kim er ufattelig inspirerende, motiverende, lyttende og hans velvalgte ord, spørgsmål, filmklip og personlige livshistorier giver anledning og plads til at tænke og mærke sig selv. Kim er som person og underviser utrolig nærværende, hvilket er beundringsværdigt – alle bør stifte bekendtskab med Kim og hans helt unikke egenskaber og viden.”

Stine Hansen, Kursis i faget: krop, sport og personlig drive

Emil Sainis, Madakedemiet.dk

“Kim er en inspirerende og livsglad person, som siger hvad han mener, og ikke altid bare hvad andre gerne vil høre. Det gør ham til en helt unik underviser, da det virkelig får en til at sætte ting og tanker lidt i perspektiv og kaste sig ud i ting man brænder for og elsker, i stedet for bare at gøre noget for bare at gøre noget!”

Emil Sainis, Madakedemiet.dk

Mikkel von Seelen, Sportschef – Dansk Svømmeunion.

Dansk svømmeunion

“Jeg har kendt Kim gennem mange år og han altid været en serøs og dygtig fyr med udvikling for øje.  Vi har i Dansk Svømmeunion engageret Kim til at stå for en samling for vore bedste årgangssvømmere samt deres trænere. Kim havde især fokus på trænerudvikling og på vigtigheden af, at holde sig til målsætningerne og gøre de nødvendige greb for at komme i mål.   Trænerne har efterfølgende givet positiv feedback og er blevet mere opmærksomme på deres egen strategiske rolle og i løbende at få evalueret, om deres initiativer har de ønskede virkninger. Jeg kan Give Kim mine varmeste anbefalinger”

Mikkel von Seelen, Sportschef – Dansk Svømmeunion.

Jeg er så privilegeret at jeg i hverdag arbejder som sportspsykologisk konsulent, mentaltræner og coach for en række ambitiøse mennesker

 

Det handler om at skabe udvikling, resultater og udfri ambitioner, om at effektivisere udvikling, bedre resultater, personligt lederskab, værdi fokus og ændring af mindset.

Spørg bare helt uforpligtende

Forløb: Sportsmind PRO

Sportsmind PRO er til dig som lever og ånder for din sport. Du får 24/7 fri adgang til mig og alle mine ressourcer indenfor mentaltræning, sportspsykologi og branding .

Kort sagt jeg står bag dig i medgang og modgang. 

Forløb: 1on1 Mentaltræning

Mentaltræning ALL er til dig der vil arbejde struktureret med mentaltræning. Du er i et fast forløb med dig og dine ambitioner og udfordringer i fokus

Kort sagt mentaltræning til talentet og atleten med ambitioner.

1on1 sessioner

Enkelt sessioner til dig der har brug for sparring, coaching eller redskaber til en konkret problemstilling eller udfordringer .  

Sammenlign forløbene her
Forløb:
Sportsmind PRO
Forløb:
1on1 mentaltræning
Enkelt:
1on1 Session
Tilgængelighed Begrænset antal Begrænset antal Book online
Coaching sessioner Efter behov Op til 2 pr måned Afregning pr. session
Ekstra. telefon coaching Ubegrænset Efter aftale

Afregning pr. 15min (320kr)

Sessioner via Skype Ja Ja Ja
Online trænings redskaber Ja Ja Nej
Hjælp til personlig branding Ja Nej Nej
E-mail korrespondance og hjælp Ja Nej Nej
Person test Ja Ja Nej
Styrke test Ja Nej Nej
Deltagelse i træning/kamp

1 pr. måned

(evt. transport tillæg)

Tilkøb Tilkøb
Online booking Ja Ja Ja
Coaching i ferier Ja Nej Nej
Coaching uden for åbningstid
(Før 9:15 og efter 17:30)
Ja (Efter aftale) Ja som tilkøb
(150kr pr. gang )
Tilkøb: 250kr
(efter aftale)
Coaching i weekender Ja (Efter aftale) Ja som tilkøb
(250kr pr. gang )
Tilkøb: 450kr
(efter aftale
Jeg kommer til dig Tilkøb Tilkøb Tilkøb
Pris 3750kr. pr. md. 2.150kr. pr. md. 1250kr pr. session
Binding 3 måneder 3 måneder Ingen
Opsigelse 2 måneders
opsigelse
1 måneds
opsigelse
Aflysning:
48timer før ingen gebyr
24timer før 50%
Ej mødt fuld pris.
Udeblivelses gebyr 0kr 200kr
Kontor/ Mødested Farum hver uge, normalt er jeg  at finde i Jylland eller på Fyn 1-2gange pr. måned

 

 

Spørgsmål og svar

Dit mål, formål og meningen er omdrejningspunkt så du bliver klar på din opgave og hvorfor den er vigtig for lige netop dig.

Jeg starter med at spørge hvorfor du gør det, ikke hvad du vil.  Jeg er atypisk og er ikke drevet af resultater men derimod af udvikling der medfører resultater. Er du blevet nysgerrig så ringer eller skriv på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk

Et mentaltræningsforløb er ikke et tidsbegrænset forløb men en rejse med dig som menneske. Jeg holder med dig, jeg er din sparringspartner, jeg skubber dig, udfordrer dig og sætter dig istand til ting du ikke troede muligt.

Hvor langt er et mentaltrænings forløb? Et mentaltrænings forløb varer typisk minimum 1 år – og skræddersys til dig som udøver alt efter sportsgren, profession og udviklingsniveau.

Hvor gammel skal man være for at mentaltræne? Jeg har udøvere fra 11 år og CEO’s på 50år. Mentaltræning er for alle der vil performe på bedre og udvikle sig uanset om man er almindelig medarbejdere og sports motionister til verdensklasseatleter og ledere på alle niveauer.  Det handler ikke om dit niveau eller hvad du laver, det handler om hvor du ser dig selv i fremtiden.

Hvad er coaching? Coaching er en effektiv og fokuseret dialog form der skaber forandring, bevidsthed, udfolder personligt potentiale, giver større personlig indsigt og indfrier personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Hvad er mentaltræning? Mentaltræning er forskellige redskaber, der fokuserer på læring evnen til at udvikle sig og skabe forandring – Det er ikke for professionelle sportsudøvere men for alle. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at lære, fokusere og præstere bedre.

Hvad er en mentaltræner? En mentaltræner er en coach, terapeut eller psykolog, der har specialiseret sig og uddannelse inden for mentaltræning. Det er ikke en beskyttet titel og titlen kan benyttes af alle så undersøg baggrunden for dem du arbejder med. Check uddannelse, erfaring og om der arbejdes med videnskabeligt dokumenterede redskaber. Læs om min baggrund her 

Hvad er en idrætspsykologisk konsulent? Idrætspsykologisk konsulenterne har en relevant uddannelse (cand. psyk. eller Masteruddannelse i Sportspsykologi) og praktisk erfaring med eliteidræt. 

Hvor gammel skal man være for at mentaltræne? Jeg har udøvere fra 11 år og CEO’s på 50år. Mentaltræning er for alle der vil performe på bedre og udvikle sig uanset om man er almindelig medarbejdere og sports motionister til verdensklasseatleter og ledere på alle niveauer.  Det handler ikke om dit niveau eller hvad du laver, det handler om hvor du ser dig selv i fremtiden.

Mentaltrænings forløb

Forløb: 1on1 mentaltræning

Med 1on1 mentaltræning pakken forpligter vi os til sammen at arbejder langsigtet og bliver et team. Du bliver uddannet i redskaber tilpasset din hverdag og trænet i at bruge dem.

Du bliver udfordret til at tage de skridt det kræver og ikke kun de nemme skridt. Vi arbejder med mental styrke og robusthed. Resultatet er du bliver mentalt stærk, for selvindsigt og mere selvtillid. Vi tager udgangspunkt i dig, dit potentiale, dine drømme og din hverdag.  Pakken kræver et opstartsmøde, så vi kan se hinanden an. Book en opstartssamtale her

Forløb: Sportsmind PRO 

SPORTSMIND PRO er mit ultimative top program det indenholder alt fra 1on1 mentaltrænings forløbet, tilføjet det du som fuldtids atlet har brug for. Vi mødes på kontoret og jeg ser dig i aktion til kamp og træning. Det er et toptunet forløb for dig, der har committet dig til high performance og resultater udover det sædvanlige.

Du har fri adgang til alle Sportmind events og adgang til coaching og mentaltræning, når behovet opstår. Du har adgang til mig og alle mine kompetencer via skype, telefon (privat mobil), e-mail og meget mere. Med Sportsmind PRO har du adgang til alle online træningsredskaber og selvfølgelig adgang til 1on1 coaching på kontoret i Farum. Sportsmind PRO er begrænset i antal og der kan være ventelist. Book en opstartssamtale her

 

 

 

Ring og hør mere

Spørg bare helt uforpligtende