Mentaltræning og Coaching

Mentaltrænings Elite

Menaltræning talent

Prof. atleter

Foredrag

Workshops

Priser

Hvad siger andre

Hos sportsmind for du

En mentaltræner og coach med 25 års erfaring som en del af elitesportens hjerte.

En coach med unikt uddannelses niveau med en international master i sportspsykologi og en kandidat med speciale i vidensdeling, coaching og elitesport.

En der tror på at mennesker og relationer kommer før resultater, fordi mentalstyrke vokser ud af et liv i balance.

Verden er min arbejdsplads, mit kontor er i Lynge og vi arbejder mod dine mål der hvor du er digitalt eller i virkeligheden.

Der er altid plads til flere mennesker i sportsmind programmerne. Til vores sessioner er trænere, forældre og andre personer altid velkommen til at deltage hvis det giver mening. Min opgave er at understøtte dig som atlet og “holde med dig”

Coaching

 

Elite

PROGRAMMET 

Pro

 

MENTALETRÆNING ELITE den mest eftertragtede pakke der blander samtaler og deltagelse i din træning og stævner.

Pakken indeholder:

 • Op til 3 sessioner pr. md. efter behov**
 • Telefon coaching inden for 12 timer
 • Deltagelse i en konkurrence  eller træning i kvartalet
 • Adgang til udvidede åbningstider.
 • Minimum 6 måneder

kr. 2995 | måned

Talent programmet

Talent er for den unge atlet på vej frem, dig der møder modgang i en ny aldersgruppe, og/eller dig der har brug for klarhed og motivation. Et program med redskaber der passer til dig, dine drømme, dit niveau, din sport og din alder. Du for her:

 • Op til 2 sessioner pr. md.
 • Telefoncoaching kun efter aftale
 • Adgang til online redskaber
 • Minimum 3 måneder

kr. 2295|måned

Pro programmet:  Sporten er din levevej og verden din sportsarena programmet bliver designet  til dig og din hverdag. Jeg rejser med dig, er med når det gælder og med når du træner, prisen aftales individuelt.

 

Fra. kr. 3950. kr |måned

Foredrag & workshops

Workshops og foredrag

Sporten: De seneste år har jeg holdt mere end 100 unikke foredrag, kurser og workshops i ind- og udland.
De er alle bygget op omkring de emner jeg brænder for og underbygget af 25 års erfaring og historie med high performance. Alle events er unikke i forhold til dem jeg står overfor. I vælger emner og fokus. Jeg giver jer en unik oplevelse.

Få et tilbud nu

Erhverv: Skal dit team inspireres, udvikles eller skal der mere til? Jeg tilbyder alt fra korte inspirations oplæg, til kortere eller længere forløb. fra grupper på  to personer til hele virksomheder. Jeg har netværket og erfaringen til at lave noget helt unikt der passer til lige netop jer.  Det kan være alt fra et inspirerende “lær af sporten” foredrag til workshops og længere varend forløb med et klart defineret mål.

Få et unikt tilbud nu

Inspiration til foredrag og workshops.

Mentaltræning i sport

 Få fokus på trivsel, udvikling og på at præsterer når det gælder.

Redskaber og viden fra et 25 år i elitesporten.

En workshop eller et foredrag til jeres hold eller klub der giver jer konkrete redskaber der gør jer mentalt stærke og klar til at arbejde med det mentale.

Læring og udvikling
Hvordan kan moderne lærings teori implementeres som en del af jeres talentstruktur. Bliv inspireret af historier om hvordan fokus på udvikling af har bragt atleter ind i verdenseliten. Hvordan fokus på sportens lærings miljøet har inspireret IT-universitet til at kigge ind af og har skabt plads til diversitet og lavare “drop out”.

Få inspiration til mindset træning, økologiske lærings miljøer og talent udvikling der virker.

når sporten bliver svær
Når krisen opstår, når du bliver skadet eller når der bare er modgang.

Har du brug for afklaring om hvad du drømmer om og hvor du er på vej hen.

Vi finder vejen videre og redskaber til at holdefast når det er svært.

Forældre i sport

En stor del af en succesfuld sportskarriere er en velfungerende hverdag for hele familien, børn i balance med sig selv og med gode relationer til trænere og konkurrenter samt en klar forventningsafstemning med klub, trænere og familie.

Forældresupport er kort og godt en mulighed for at blive skarp på, hvilken type sportsforældre I gerne vil være – baseret på et oplyst grundlag. Hvad skal I styre efter? Hvornår skal I støtte, styrke og hvornår skal I skubbe?

Lær af sporten

En unik indsigt i en ellers lukket sports verden på godt og ondt. Historier om verdens bedste, unge talenter og hvad deres historier kan gøre for din virksomhed.

Hvilke redskaber kan du tage med fra sportes verden som menneske, leder eller specialist. Jeg deler ud af mine ynglings værktøjer, tanker om hvad sportens talent udvikling kan lære os og hvordan man præstere når det virkelig gælder og i hverdagen 

 

Team og ledelse

Et stærk team er fundamentet for at præstere på højeste niveau.

En ting er at kunne selv og være stærk mentalt.

En anden ting er et team der kan stå i mod modgang og levere når det gælder.  Et stærkt 

Mentaltrænings pakker

Find det program der passer til dig, dit sportslige niveau og vigtigst dine ambitioner. 

1:1 eller 1:flere

Der er altid plads til flere mennsker i sportsmind programmerne. Til vores sesioner er trænere, forældre og andre personer altid velkommen til at deltage hvis det giver meing. Min opgave er at understøtte dig som atlet og “holde med dig”

Mentaltrænings programmer

Alle programmer er bygget op omkring videnskab og dokumenterede redskaber. Vi starter der hvor du er som atlet og bygger videres. Vi indeler arbejdet i

1. Uddannelse og lær redsaberne.

2. Mentaltræning i træning og konkurrence

3. Trivsel og krisehåndtering i din hverdag.

En pakke tilpasset til dig

Hvis du leder efter en pakke tilpasset lige netop dig er det selvfølgelig en mulighed. Jeg kommer efter opstartspakken med et bud på hvordan jeg ser et fremtidigt forløb struktureret.

Opstart af forløb

Alle forløb starter med en samtale som er uforpligtende i forhold til et videre forløb. Man skal selvfølgelig bagefter kunne sige ja eller nej til et videre forløb. Opstarts samtalens formål er at forventningsafstemme og starten på din forandring. Du kan booke din opstarts samtale her. Prisen på opstarts samtalen er 1295 kr.

Workshops til dem omkring

Alle programmer tilbyder nogle pladser til menneskerne omkring atleten. Typisk er der pladser på en forældre workshop og en træner workshop i de større pakker. Målet er at alle taler samme sprog.

unge atleter

Som ung atlet er min erfaring at forældre og trænere skal være en del af programmet. Der er ingen atleter der er for unge til mentaltræning så længe programmet er tilpasset til dem.

Spørgsmål og svar

Dit mål, formål og meningen er omdrejningspunkt så du bliver klar på din opgave og hvorfor den er vigtig for lige netop dig.

Jeg starter med at spørge hvorfor du gør det, ikke hvad du vil.  Jeg er atypisk og er ikke drevet af resultater men derimod af udvikling der medfører resultater. Er du blevet nysgerrig så ringer eller skriv på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk

Et mentaltræningsforløb er ikke et tidsbegrænset forløb men en rejse med dig som menneske. Jeg holder med dig, jeg er din sparringspartner, jeg skubber dig, udfordrer dig og sætter dig i stand til ting du ikke troede muligt.

Hvor langt er et mentaltrænings forløb?
Et mentaltrænings forløb varer typisk minimum 1 år – og skræddersys til dig som udøver alt efter sportsgren, profession og udviklingsniveau.en.

Hvad er coaching?
Coaching er en effektiv og fokuseret dialog form der skaber forandring, bevidsthed, udfolder personligt potentiale, giver større personlig indsigt og indfrier personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Hvad er mentaltræning?
Mentaltræning er forskellige redskaber, der fokuserer på læring evnen til at udvikle sig og skabe forandring – Det er ikke for professionelle sportsudøvere men for alle. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at lære, fokusere og præstere bedre.

Hvad er en mentaltræner?
En mentaltræner er en coach, terapeut eller psykolog, der har specialiseret sig og uddannelse inden for mentaltræning. Det er ikke en beskyttet titel og titlen kan benyttes af alle så undersøg baggrunden for dem du arbejder med. Check uddannelse, erfaring og om der arbejdes med videnskabeligt dokumenterede redskaber. Læs om min baggrund her 

Hvad er en sportspsykologisk konsulent?
Sportspsykologisk konsulenterne har en relevant uddannelse (cand. psyk. eller Masteruddannelse i Sportspsykologi) og praktisk erfaring med eliteidræt.

Hvor gammel skal man være for at mentaltræne?
Jeg har udøvere fra 11 år og CEO’s på 50år. Mentaltræning er for alle der vil performe bedre og udvikle sig uanset om man er almindelig medarbejdere, sports motionister, verdensklasseatlet eller ledere.  Det handler ikke om dit niveau eller hvad du laver, det handler om hvor du ser dig selv i fremtiden.

 

Alt det med småt

Forløb opstartes og bindingsperioden accepteres når du booker første samtale online. Book en samtale her:

*Talent forløb afregnes pr. md. Alle andre forløb kan afregnes månedligt, kvartalsvis eller pr. år.

Du booker selv dine sessioner online og hvis der er udfordringer med tiderne kan du som pro eller elite atlet få tider uden for normal åbningstid.

Ønsker du samtalerne foregår hos dig, finder vi ud af at afregne det alt efter hvor du bor. Det kan også tilkøbes ved den enkelte samtale ved booking.

Du kan altid vælge samtalerne online hvis du bor langt væk eller det bare passer bedre.

Alle forløb kan opsiges ved afslutning af bindingsperiden med 1 måneds varsel.

**Enkelt sessioner koster 1.295 kr. pr. gang til private.  og  1.650 kr. pr. time til erhverv.

**Antallet af sessioner i en pakke er det max antal sessioner der kan bookes frit pr. måned. Det et dit ansvar at få booket sessioner så det passer. Den kan maksimalt overføres en session til måneden efter. Pakkernes sessioner kan ikke fordeles over en ubegrænset peride. Hvis du ønsker en pakke med færre sessioner over en længere perido kan jeg strikke et specielt forløb sammen til dig med en klippekort ordning. 

***Pakkernes priser kan justeres i forbindelse med inflation og lignende. Justeringer kan tidligst ske ved udgangen af bindingsperidoden og varsles med mindste 30 dage.

Join the sportsmind.

Få sportsmind "dream, work & win" program direkte på din e-mail sammen med viden, tilbud og inspiration om moderne sportspsykologi og coaching.

eller

Lidt om mig og mine tanker om mentaltræning

Jeg er så privilegeret, at jeg gennem 20 år har arbejdet med min helt store passion; mentaltræning og coaching af mennesker. 

Du kan kalde mig keynote speaker, mentaltræner, forfatter og coach, det er ikke så vigtigt. For mig handler det om mennesker, drømme og livsglæde.

Mennesker som ambitiøse atleter, unge talenter, erhvervsledere, studerende og skuespillere. 

For mig er det ikke din alder eller dit niveau, der er vigtig. Det er din nysgerrighed og lyst til at arbejde med mentaltræning.

Jeg tror på, mennesker og relationer kommer før resultater, fordi jeg ved mental styrke og resultater kommer af balance i livet. 

Verden er min arbejdsplads, mit kontor er i Farum og coaching der hvor du er, digitalt eller i virkeligheden.

Herunder kan du læse om hvad jeg tilbyder af coaching og foredrag til atleter, team, erhverv, klubber og forbund.

Hvis du søger noget specielt er du meget velkommen til at kontakte mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk

Spørg bare! Det er helt uforpligtende

Sporten

Mentaltrænings forløb til atleter

 Jeg har igennem 20 år arbejdet med coaching og mentaltræning. Der er fokus på trivsel og udvikling i deres hverdag og på at præsterer når det gælder og at deres hverdag hænger sammen. 

Jeg er med før, under og efter konkurrencen kort sagt, når du har har brug for det der hvor du er.

Find det forløb der passer til dig eller kontakt mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk så finder vi det perfekte forløb til lige netop dig.

Foredrag

Klub, kommune eller forbund 

De seneste år har jeg holdt mere end 100 foredrag, kurser og workshops i ind- og udland om mentaltræning, at være forældre, coaching, livsglæde, motivation og om at nå hel(t) i mål.

Find det forløb der passer til til jeres forbund, kommune eller forening. Kontakt mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk så finder vi det perfekte forløb til lige netop dig.

-INSPIRATIONEN-

En inspirations aften, et foredrag eller en workshop hos jer eller i mine lokaler i Farum.

Forslag til emner:

-Frivillig ledelse med mening og værdi

-Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

-Forældre på bænken

-Ledelse: “Udenfor når det gælder”

 

-DET STORE FORLØB-

Et forløb til klub, forbund eller dit hold.

Vi uddanner trænere, forældre, ledere og atleter i mentaltræning så i taler samme sprog og bruger samme redskaber.

Et team forløb er tilpasset jeres sportsgren, ambitioner, atleterne alder og niveau.

Pakken indeholder typisk:

 • To tre timers træner/leder workshop
 • Et 2 timers forældre foredrag
 • To atlet workshop af 3 timer
 • Hjælp til implementering af mentaltræning i den daglige træning
 • Deltagelse i konkurrence eller træning 2 gange pr. måned  i de 6 måneder forløbet køre
 • Mentaltrænings E-bøger til alle deltagere
 • Adgang til online redskaber
 • Gratis telefon coaching til trænerne.
 • Klub aftale med 20% rabat på individuelle forløb med atleter eller trænerer
 • Forløbet tilpasses din klub og priserne er derfor vejledende.

 

-DET MINDRE FORLØB-

Mentaltræning klub er et forløb til klub, forbund og  eller dit hold. Vi sætter fokus på jeres talentmiljø.

Vi uddanner trænere, forældre, ledere og atleter i mentaltræning så i taler samme sprog og bruger samme redskaber.

Et team forløb er tilpasset jeres sportsgren, ambitioner, atleterne alder og niveau.

Pakken indeholder:

 • En tre timers træner/leder workshop
 • Et 2 timers forældreforedrag
 • En atlet workshop af 3 timer
 • Mentaltrænings E-bøger til alle deltager
 • Adgang til online redskaber
 • Gratis telefon coaching til trænerne.

Erhverv

Erhverv og ledelse

At lede sig selv med passion er første skridt til at lede andre med passion og mening. 

Ledelse, team og kultur -udvikling handler om viden, erfaring, retning og mening. Jeg tror på mennesker før resultater, fordi jeg ved, at resultater er et produkt af læring, udvikling og benhårdt arbejde.

Erhverv og ledelse

At lede sig selv med passion er første skridt til at lede andre med passion og mening. 

Ledelse, team og kultur -udvikling handler om viden, erfaring, retning og mening. Jeg tror på mennesker før resultater, fordi jeg ved, at resultater er et produkt af læring, udvikling og benhårdt arbejde.

-INSPIRATIONEN-

 • Et inspirations oplæg eller en workshop.

Forslag til emner:

-Ledelse med mening og værdi

-Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

-Ledelse: “Udenfor når det gælder”

 

-SAMTALER-

En individuel samtale med udgangspunkt I dit ståsted.

Udgangspunktet er dig og dit præstations domæne, Hvad vil du, hvilke tanker gør du dig og hvad give mening.

Sessionerne vil typisk kredse sig omkring udvikling, trivsel eller præstation.

-TEAM FORLØB-

Et forløb planlagt til jeres team, der sætter fokus på præstation, trivsel og udvikling i jeres team.

Vi sætter jeres kompetencer, persontyper og udfordringer i spil gennem øvelser, dialog og inspiration.

Men vigtigst vi sørger for det gør en forskel både på mandag når forløbet er slut og om 1 måned når vi følger op sammen.

Om det er en 1/2 dag eller en uge i udlandet med 5 medarbejdere eller 100. Eller et forløb over 6-8 måneder kommer an på hvad vi skal sætte jer i stand til