Mentaltræning og Coaching

Mentaltrænings Elite

Menaltræning talent

Prof. atleter

Foredrag

Workshops

Priser

Hvad siger andre

Hos sportsmind for du

En ambitøs, erfaren og målrettet mentaltræner og coach med 25 års erfaring.

En coach internationalt anerkendt master i sportspsykologi og en kandidat med speciale i vidensdeling, coaching og elitesport.

En der tror på at mennesker og relationer kommer før resultater, fordi mentalstyrke vokser ud af et liv i balance.

Verden er min arbejds(lege)plads, mit kontor er i Lynge og vi arbejder mod dine mål der hvor du er digitalt eller i virkeligheden.

Der tænker hele pakken til vores sessioner er trænere, forældre og andre personer altid velkommen til at deltage hvis det giver mening. Min opgave er at understøtte dig som atlet og “holde med dig”

Coaching

 

Elite

PROGRAM

Pro

 

Elite er et eksklusive og omfattende tilbud, skabt til at imødekomme behovene hos atleter, der stræber efter at nå det højeste niveau af præstation. .

Pakken indeholder:

 • Op til 3 sessioner pr. md. efter behov**
 • Telefon coaching inden for 12 timer
 • Deltagelse i en konkurrence  eller træning i kvartalet
 • Adgang til udvidede åbningstider.
 • Minimum 6 måneder

kr. 2995 | måned

Talent programmet

Talent er for den unge atlet på vej frem, dig der møder modgang i en ny aldersgruppe, og/eller dig der har brug for klarhed og motivation. Et program med redskaber der passer til dig, dine drømme, dit niveau, din sport og din alder. Du for her:

 • Op til 2 sessioner pr. md.
 • Telefoncoaching kun efter aftale
 • Adgang til online redskaber
 • Minimum 3 måneder

kr. 2295|måned

Pro programmet:  Sporten er din levevej og verden din sportsarena programmet bliver designet  til dig og din hverdag. Jeg rejser med dig, er med når det gælder og med når du træner, prisen aftales individuelt.

 

Fra. kr. 3950. kr |måned

Foredrag & workshops

Workshops og foredrag

Sporten: De seneste år har jeg holdt mere end 100 unikke foredrag, kurser og workshops i ind- og udland.
De er alle bygget op omkring de emner jeg brænder for og underbygget af 25 års erfaring og historie med high performance. Alle events er unikke i forhold til dem jeg står overfor. I vælger emner og fokus. Jeg giver jer en unik oplevelse.

Få et tilbud nu

Erhverv: Skal dit team inspireres, udvikles eller skal der mere til? Jeg tilbyder alt fra korte inspirations oplæg, til kortere eller længere forløb. fra grupper på  to personer til hele virksomheder. Jeg har netværket og erfaringen til at lave noget helt unikt der passer til lige netop jer.  Det kan være alt fra et inspirerende “lær af sporten” foredrag til workshops og længere varend forløb med et klart defineret mål.

Få et unikt tilbud nu

Inspiration til foredrag og workshops.

Mentaltræning i sport

 Få fokus på trivsel, udvikling og på at præsterer når det gælder.

Redskaber og viden fra et 25 år i elitesporten.

En workshop eller et foredrag til jeres hold eller klub der giver jer konkrete redskaber der gør jer mentalt stærke og klar til at arbejde med det mentale.

Læring og udvikling
Hvordan kan moderne lærings teori implementeres som en del af jeres talentstruktur. Bliv inspireret af historier om hvordan fokus på udvikling af har bragt atleter ind i verdenseliten. Hvordan fokus på sportens lærings miljøet har inspireret IT-universitet til at kigge ind af og har skabt plads til diversitet og lavare “drop out”.

Få inspiration til mindset træning, økologiske lærings miljøer og talent udvikling der virker.

når sporten bliver svær
Når krisen opstår, når du bliver skadet eller når der bare er modgang.

Har du brug for afklaring om hvad du drømmer om og hvor du er på vej hen.

Vi finder vejen videre og redskaber til at holdefast når det er svært.

Forældre i sport

En stor del af en succesfuld sportskarriere er en velfungerende hverdag for hele familien, børn i balance med sig selv og med gode relationer til trænere og konkurrenter samt en klar forventningsafstemning med klub, trænere og familie.

Forældresupport er kort og godt en mulighed for at blive skarp på, hvilken type sportsforældre I gerne vil være – baseret på et oplyst grundlag. Hvad skal I styre efter? Hvornår skal I støtte, styrke og hvornår skal I skubbe?

Lær af sporten

En unik indsigt i en ellers lukket sports verden på godt og ondt. Historier om verdens bedste, unge talenter og hvad deres historier kan gøre for din virksomhed.

Hvilke redskaber kan du tage med fra sportes verden som menneske, leder eller specialist. Jeg deler ud af mine ynglings værktøjer, tanker om hvad sportens talent udvikling kan lære os og hvordan man præstere når det virkelig gælder og i hverdagen 

 

Team og ledelse

Et stærk team er fundamentet for at præstere på højeste niveau.

En ting er at kunne selv og være stærk mentalt.

En anden ting er et team der kan stå i mod modgang og levere når det gælder.  Et stærkt 

Mentaltrænings pakker

Find det program der passer til dig, dit sportslige niveau og vigtigst dine ambitioner. 

1:1 eller 1:flere(gruppe)

Der er altid plads til flere mennesker i SportsMind-programmerne. Til vores sessioner er trænere, forældre og andre personer altid velkomne til at deltage, hvis det giver mening. Min opgave er at støtte dig som atlet og “stå ved din side”.

Mentaltræningsprogrammer

Alle vores programmer er baseret på videnskab og dokumenterede redskaber. Vi starter med at tage udgangspunkt i dig som atlet og bygger videre derfra. Vores arbejde er opdelt i følgende faser:

 • Uddannelse og indlæring af redskaber: Vi giver dig den nødvendige viden og træner dig i anvendelsen af de mentale redskaber

 • Mentaltræning i træning og konkurrence: Vi arbejder sammen om at implementere de mentale træningsmetoder i din daglige træning og konkurrencer for at optimere din præstation.

 • Trivsel og krisehåndtering i hverdagen: Vi fokuserer også på din generelle trivsel og hjælper dig med at håndtere eventuelle udfordringer eller kriser, der kan opstå i din hverdag.

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale som atlet gennem en holistisk tilgang til mentaltræning.

En pakke tilpasset til dig

Selvfølgelig! Hvis du leder efter en skræddersyet pakke, der passer nøjagtigt til dig, er det bestemt en mulighed. Efter opstartspakken vil jeg komme med et forslag til, hvordan jeg ser et fremtidigt forløb struktureret, baseret på dine behov og mål. Vi kan sammen skabe et program, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Opstart af forløb

Alle forløb begynder med en uforpligtende samtale, hvor du har mulighed for at afgøre, om du ønsker at fortsætte med et videre forløb. Efter samtalen kan du naturligvis sige ja eller nej til et videre forløb. Formålet med opstartssamtalen er at afstemme forventninger og markere begyndelsen på din forandring. Du kan booke din opstartssamtale her. Prisen for opstartssamtalen er 1.350 kr.

Workshops til dem omkring

Alle programmer tilbyder nogle pladser til menneskerne omkring atleten. Typisk er der pladser på en forældre workshop og en træner workshop i de større pakker. Målet er at alle taler samme sprog.

unge atleter

Det er helt rigtigt! Mentaltræning kan være gavnligt for atleter i alle aldre, herunder også unge atleter. Forældre og trænere spiller en vigtig rolle i et ungt atlets udvikling, og det er derfor ofte givtigt at inddrage dem i mentaltræningsprogrammet. Ved at inkludere forældre og trænere kan vi skabe en helhedsorienteret tilgang, der understøtter den unges udvikling både på og uden for banen. Et tilpasset program kan hjælpe med at styrke den unges mentale færdigheder, trivsel og præstationsevne, samtidig med at der skabes en stærk støtte- og kommunikationskanal mellem alle involverede parter.

Spørgsmål og svar

Det er vigtigt at have fokus på dit mål, formål og mening, så du bliver klar over din opgave og hvorfor den er vigtig for dig.

Jeg starter altid med at spørge, hvorfor jeg gør det, i stedet for hvad jeg vil opnå. Jeg forstår godt, at du er atypisk og ikke drives af resultater, men derimod af udvikling, der fører til resultater. Hvis du er blevet nysgerrig, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk.

Et mentaltræningsforløb er ikke begrænset af en fast tidsramme, men derimod en rejse sammen med dig som menneske. Jeg vil være der for dig, være din sparringspartner, presse dig, udfordre dig og hjælpe dig med at opnå ting, du ikke troede var mulige.

Hvor langt et mentaltræningsforløb strækker sig, afhænger typisk af minimum 1 år og tilpasses individuelt til dig som udøver baseret på din sportsgren, profession og udviklingsniveau.

Hvad er coaching?
Coaching er en effektiv og fokuseret dialogform, der skaber forandring, bevidsthed, udfolder personligt potentiale, giver større personlig indsigt og hjælper med at opnå personlige målsætninger, som du ikke kan opnå alene.

Hvad er mentaltræning?
Mentaltræning er en række forskellige redskaber, der fokuserer på at lære og udvikle sig samt skabe forandring. Det er ikke kun for professionelle sportsudøvere, men for alle. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at lære, fokusere og præstere bedre.

Hvad er en mentaltræner?
En mentaltræner er en coach, terapeut eller psykolog, der har specialiseret sig i og har uddannelse inden for mentaltræning. Det er dog ikke en beskyttet titel, og enhver kan bruge den, så det er vigtigt at undersøge baggrunden for de personer, du arbejder sammen med. Check deres uddannelse, erfaring og om de anvender videnskabeligt dokumenterede redskaber. Du kan læse mere om min baggrund her.

Hvad er en sportspsykologisk konsulent?
En sportspsykologisk konsulent er en person med relevant uddannelse (cand. psyk. eller Masteruddannelse i Sportspsykologi) og praktisk erfaring inden for eliteidræt.

Hvor gammel skal man være for at modtage mentaltræning?
Jeg arbejder med udøvere fra 11 år og CEO’er på 50 år. Mentaltræning er relevant for alle, der ønsker at forbedre deres præstationer og udvikle sig, uanset om man er en almindelig medarbejder, motionist, verdensklasseatlet eller leder. Det handler ikke om dit niveau eller dit erhverv, men om hvor du ser dig selv i fremtiden.

Alt det med småt:

Forløb opstartes, og bindingsperioden accepteres, når du booker den første samtale online. Du kan booke en samtale her.

*Talentforløb faktureres månedligt. Alle andre forløb kan betales månedligt, kvartalsvist eller årligt.

Du booker selv dine sessioner online, og hvis der er udfordringer med tidspunkterne, kan du som professionel eller eliteudøver få sessioner uden for normal åbningstid.

Hvis du ønsker, at samtalerne skal foregå hos dig, kan vi aftale en betaling baseret på, hvor du bor. Du kan også tilkøbe denne mulighed ved den enkelte session ved booking.

Du har altid mulighed for at vælge online-samtaler, hvis du bor langt væk eller hvis det blot passer bedre for dig.

Alle forløb kan opsiges efter bindingens udløb med 1 måneds varsel.

**Enkelt-sessioner koster 1.295 kr. pr. gang for private og 1.650 kr. pr. time for erhverv.

**Antallet af sessioner i en pakke angiver det maksimale antal sessioner, der kan bookes frit pr. måned. Det er dit ansvar at booke sessioner, der passer ind i din tidsplan. Du kan maksimalt overføre én session til den følgende måned. Sessionerne i pakken kan ikke fordeles over en ubegrænset periode. Hvis du ønsker en pakke med færre sessioner over en længere periode, kan jeg sammensætte et specielt forløb til dig med en klippekort-ordning.

***Pakkepriser kan justeres i forbindelse med inflation og lignende. Justeringer kan tidligst finde sted ved bindingsperiodens udløb og annonceres mindst 30 dage i forvejen.

Join the sportsmind.

Få sportsmind "dream, work & win" program direkte på din e-mail sammen med viden, tilbud og inspiration om moderne sportspsykologi og coaching.

eller

Mentaltrænings forløb til atleter

 Jeg har igennem 20 år arbejdet med coaching og mentaltræning. Der er fokus på trivsel og udvikling i deres hverdag og på at præsterer når det gælder og at deres hverdag hænger sammen. 

Jeg er med før, under og efter konkurrencen kort sagt, når du har har brug for det der hvor du er.

Find det forløb der passer til dig eller kontakt mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk så finder vi det perfekte forløb til lige netop dig.

Foredrag

Klub, kommune eller forbund 

De seneste år har jeg holdt mere end 100 foredrag, kurser og workshops i ind- og udland om mentaltræning, at være forældre, coaching, livsglæde, motivation og om at nå hel(t) i mål.

Find det forløb der passer til til jeres forbund, kommune eller forening. Kontakt mig på 72 112 114 eller kim@sportsmind.dk så finder vi det perfekte forløb til lige netop dig.

-INSPIRATIONEN-

En inspirations aften, et foredrag eller en workshop hos jer eller i mine lokaler i Farum.

Forslag til emner:

-Frivillig ledelse med mening og værdi

-Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

-Forældre på bænken

-Ledelse: “Udenfor når det gælder”

 

-DET STORE FORLØB-

Et forløb til klub, forbund eller dit hold.

Vi uddanner trænere, forældre, ledere og atleter i mentaltræning så i taler samme sprog og bruger samme redskaber.

Et team forløb er tilpasset jeres sportsgren, ambitioner, atleterne alder og niveau.

Pakken indeholder typisk:

 • To tre timers træner/leder workshop
 • Et 2 timers forældre foredrag
 • To atlet workshop af 3 timer
 • Hjælp til implementering af mentaltræning i den daglige træning
 • Deltagelse i konkurrence eller træning 2 gange pr. måned  i de 6 måneder forløbet køre
 • Mentaltrænings E-bøger til alle deltagere
 • Adgang til online redskaber
 • Gratis telefon coaching til trænerne.
 • Klub aftale med 20% rabat på individuelle forløb med atleter eller trænerer
 • Forløbet tilpasses din klub og priserne er derfor vejledende.

 

-DET MINDRE FORLØB-

Mentaltræning klub er et forløb til klub, forbund og  eller dit hold. Vi sætter fokus på jeres talentmiljø.

Vi uddanner trænere, forældre, ledere og atleter i mentaltræning så i taler samme sprog og bruger samme redskaber.

Et team forløb er tilpasset jeres sportsgren, ambitioner, atleterne alder og niveau.

Pakken indeholder:

 • En tre timers træner/leder workshop
 • Et 2 timers forældreforedrag
 • En atlet workshop af 3 timer
 • Mentaltrænings E-bøger til alle deltager
 • Adgang til online redskaber
 • Gratis telefon coaching til trænerne.

Erhverv

Erhverv og ledelse

At lede sig selv med passion er første skridt til at lede andre med passion og mening. 

Ledelse, team og kultur -udvikling handler om viden, erfaring, retning og mening. Jeg tror på mennesker før resultater, fordi jeg ved, at resultater er et produkt af læring, udvikling og benhårdt arbejde.

-INSPIRATIONEN-

 • Et inspirations oplæg eller en workshop.

Forslag til emner:

-Ledelse med mening og værdi

-Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

-Ledelse: “Udenfor når det gælder”

 

Winning sportsmind business

Coaching & samtaler

En individuel samtale baseret på din situation.

Samtalerne tager udgangspunkt i dig og dit præstationsområde. Hvad ønsker du at opnå, hvilke tanker har du, og hvad giver mening for dig?

Sessionerne vil typisk handle om udvikling, trivsel eller præstation.

Jeg fokuserer på dig og din udvikling og bruger og lærer dig redskaberne, der giver mening for dig.

-TEAM UDVIKLING-

Et skræddersyet forløb til jeres team, der fokuserer på præstation, trivsel og udvikling.

Vi tager jeres kompetencer, personlighedstyper og udfordringer i betragtning gennem øvelser, dialog og inspirationsaktiviteter.

Men det vigtigste er, at vi sørger for, at det gør en forskel både på mandag, når forløbet er afsluttet, og om en måned, når vi følger op sammen.

Uanset om det er en halv dag eller en uge i udlandet, med 5 medarbejdere eller 100, eller et forløb over 6-8 måneder, afhænger det af, hvad vi skal ruste jer til at kunne opnå.