Kim Dietrichsen
Sportsmind.dk
Tel. 72 112 114

 

cand. scient

Kim Dietrichsen

Sportspsykologisk konsulent

 

Jeg er nysgerrig, udfordrende og har været så priviligeret at få lov at coache, træne og vejlede sportsfolk lige fra verdensklasseatleter over motionister til unge talenter samt ledere indenfor både sport og erhverv.

Min sportstaske er fyldt med værktøjer fra min universitetsuddannelse i sportspsykologi, 20 års erfaringer fra det håndværksfag at være træner samt erfaring og viden som sportspsykologisk konsulent i alt fra hold til individuelle sportsgrene.

Mine samarbejdspartnere rækker fra topatleter, trænere, unge talenter, skuespillere, virksomheder, offentlige institutioner, almene danskere og studerende. Hvad de har tilfælles? Ikke det store, andet end en nysgerrighed på sig selv og på at blive klogere, skarpere og med et ønske om at performe bedre. Så velkommen til min verden. 

Min sportsbaggrund er fra svømmeverdenen hvor jeg coachet svømmere i den absolutte verdenselite, lavet talentudvikling, stået bag hundredevis af danske mesterskaber, en række af internationale mesterskaber og et utal af landsholdsatleter fra talenter til seniorerer. 

Idag arbejder jeg med alt fra helt unge atleter i en bred række af sportsgrene til professionelle atleter. Jeg plejer at sige, at jeg lever af at få folk til at jagte deres ambitioner. 

Min filosofi og arbejdsmodel fokuserer på handlinger i hverdagen og den motivation, der kommer fra drømme i fremtiden.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, erfaring og universitetsuddannelse, planter jeg frø, der gro stærke rødder til udvikling og high performance mentalitet.

Min portefølje af resultater er jeg stolt af (du kan læse om nogen af dem her) og min vilje til at dele mine erfaringer uden filter er for mig naturlig, men i min branche uset.

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi.

Jeg har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen.

Sportsmind.dk startede jeg tilbage i 2008 og siden 2012 har det været min fuldtidsbeskæftigelse (læs evt. min blog om at blive fuldtidsiværksætter her).

Jeg deler ud af min viden om high performance, ledelse, talent og teamdynamik som coach, foredragsholder og underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig, og jeg synes, det er utrolig svært at rose mig selv i sådan en tekst her 🙂

Kim Dietrichsen, Sportsmind.dk

Spørg bare helt uforpligtende