Om Mentaltræner og coach Kim Dietrichsen

Jeg coacher, træner og vejleder sportens og erhvervslivets high performere og talenter. Jeg arbejder med mentaltræning, ledelse, personligudvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personlig branding.

Mine kunder rækker fra topatleter, unge talenter, skuespillere, virksomheder, offentlige institutioner, almene danskere, unge og studerende med det til fælles, at de er på vej frem, har ambitioner eller drømmer stort.

Jeg er tidligere leder og svømmetræner, og blev kåret som årets træner i Danmark i 2009. Igennem 20 år, har jeg trænet svømmere i den absolutte verdenselite. Jeg har stået bag hundredevis af danske mesterskaber, en række af internationale mesterskaber og et utal af landsholdsatleter i forskellige sportsgrene.  Jeg får drømme og ambitioner til at blive til virkelighed og får dig til at udleve det, som andre kun drømmer om.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, årelang erfaring, unik universitetsuddannelse i mentaltræning og coaching, relationsforståelse og personlig udvikling arbejder jeg med selvindsigt, at nedbryde begrænsende barrierer og plante rødderne til udvikling og high performance mentalitet. Min portefølje af resultater er enestående og min vilje til at dele mine erfaringer uden filter er for mig naturlig, men i min branche uset.

Jeg opererer med skarpsindighed, et klart fokus og enestående menneskelig forståelse. Jeg er relevant for teams og individer, der vil være lidt skarpere. For dig, der vil mere end andre og ikke bare vil gå i deres fodspor. For dig, der er high performer på vej mod dine drømme. For dig, der vil have skarp personlig indsigt og for dig, der vil fylde dit liv med mening og livsglæde!

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Jeg har 20 års erfaring som elitetræner, hvor jeg først som træner og senere som coach og mentaltræner har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen.  Sportsmind.dk startede jeg tilbage i 2008 og siden 2012 har det været min fuldtids beskæftigelse. Jeg deler ud af min viden om high performance, ledelse, talent og teamdynamik som coach, foredragsholder og underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kim Dietrichsen, Sportsmind.dk

MILLENNIALS FREMTIDENS RESSOURCE

Alle taler om dem, Millennials, mange frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? Fremtidens medarbejdere er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle” medarbejdere.

DESIGN DIG SELV TIL AT LYKKES

”Design dig selv til at lykkes”, er et provokerende oplæg om hvordan man designer sin hverdag til at lykkes. Hvordan sætter man mål der bliver til handling, hvordan finder man det rigtige ambitionsniveau, hvordan sætter det dig i stand til at gøre noget du ikke kunne...

MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

Hvad kan erhvervslivet lære af elitesporten, hvordan arbejder man med udvikling i et performance miljø, hvad betyder dit mindset på bundlinjen. Nej erhvervslivet er ikke det samme som elitesport, men sporten har nogle redskaber der for dyrebare til ikke at blive delt...

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

SPARRING TIL CHEFTRÆNERE, TRÆNERE OG LEDERE

At være cheftræner kan være ensomt og en hverdag fyldt med dilemmaer. Hvordan går det sportsligt, hvordan leder man andre trænere, hvordan leder man op af mod bestyrelsen, prioritering af dagligdagen og hvordan håndtere man hverdagens problemer.

COACHING OG MENTALTRÆNING

Sports coaching og mentaltræning er en af nøgle produkterne i sportsmind. Jeg har 20års erfaring med sport på alle niveauer fra unge talenter til verdensklasse atleter.

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

Mentaltræning i sport: ”Nå hel(t) i mål”

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Stå bag verdens bedste

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.

Spørg bare helt uforpligtende