Om Mentaltræner og coach Kim Dietrichsen

Ring til mig

Jeg coacher, træner og vejleder sportens og erhvervslivets high performere og talenter.  Jeg tager værktøjerne fra elitesporten med ind i din hverdag.

Mine kunder rækker fra topatleter, unge talenter, skuespillere, virksomheder, offentlige institutioner, almene danskere, unge og studerende, alle med det til fælles, at de er på vej frem, har ambitioner eller drømmer stort.

Igennem 20 år, har jeg trænet svømmere i den absolutte verdenselite. Jeg har stået bag hundredevis af danske mesterskaber, en række af internationale mesterskaber og et utal af landsholdsatleter i forskellige sportsgrene. 

Jeg får drømme og ambitioner til at blive til virkelighed og får dig til at udleve det, som andre kun drømmer om.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, erfaring, universitetsuddannelse i mentaltræning og coaching, relationsforståelse og personlig udvikling arbejder jeg med selvindsigt, at nedbryde begrænsende barrierer og plante rødderne til udvikling og high performance mentalitet.

Min portefølje af resultater er enestående og min vilje til at dele mine erfaringer uden filter er for mig naturlig, men i min branche uset.

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Jeg har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen. 

Sportsmind.dk startede jeg tilbage i 2008 og siden 2012 har det været min fuldtidsbeskæftigelse(Læs evt min blog om at blive fuldtids iværksætter her).

Jeg deler ud af min viden om high performance, ledelse, talent og teamdynamik som coach, foredragsholder og underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kim Dietrichsen, Sportsmind.dk

Workshop i mentaltræning

  Workshop til dig der dyrker sport og vil igang med mentaltræning?   Workshop: “Mentaltræning til dig” Kim Dietrichsen og Performance Institute inviterer til workshop omkring mentaltræning.  en tre timers workshop med fokus på mentaltrænings værktøjer der er lige til...

MILLENNIALS din fremtidige chef og medarjbejder

Alle taler om dem, Millennials, mange frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? Fremtidens medarbejdere er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle” medarbejdere.

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

SPARRING TIL CHEFTRÆNERE, TRÆNERE OG LEDERE

At være cheftræner kan være ensomt og en hverdag fyldt med dilemmaer. Hvordan går det sportsligt, hvordan leder man andre trænere, hvordan leder man op af mod bestyrelsen, prioritering af dagligdagen og hvordan håndtere man hverdagens problemer.

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

Mentaltræning i sport: ”Nå hel(t) i mål”

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Udenfor når det gælder!

    Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af "fejlede" talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun en del af...

Spørg bare helt uforpligtende