Kim Dietrichsen
Sportsmind.dk
Tel. 72 112 114

 

cand. scient

Kim Dietrichsen

Sportspsykologisk konsulent

 

Jeg er nysgerrig, udfordrende og har været så privilligeret at få lov at coach, træne og vejlede sportsfolk i verdensklasse, motionister, unge talenter og ledere i både sport og erhverv.

Min sportstaske er fyldt med værktøjer fra min universitetsuddannelse i sportspsykologi, 20 års erfaringer i det “håndværket” at være træner og erfaring og viden som sportspsykologisk konsulent i alt fra hold til individuelle sportsgrene.

Mine samarbejdspartnere rækker fra top atleter, trænere, unge talenter, skuespillere, virksomheder, offentlige institutioner, almene danskere og studerende. Hvad de har tilfælles? Ikke det store, andet end en nysgerrighed på sig selv og på at blive klogere, skarpere og performe bedre. Så velkommen til min verden. 

Min sports baggrund er fra svømme verdenen hvor jeg coachet svømmere i den absolutte verdenselite, lavet talentudvikling, stået bag hundredevis af danske mesterskaber, en række af internationale mesterskaber og et utal af landsholdsatleter fra talenter til senioerer. 

Idag arbejder jeg med alt fra helt unge atleter i en bred række sportsgrene til professionelle atleter.  Jeg plejer at sige  jeg lever af at få folk til at jagte deres ambitioner. 

Min filosofi og arbejdes model der fokusere på  handlinger i hverdagen og motivation fra drømme i fremtiden.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, erfaring, universitetsuddannelse og planter jeg frø der gro stærke rødderne til udvikling og high performance mentalitet.

Min portefølje af resultater er  jeg stolt af(du kan læse om nogen af dem her) og min vilje til at dele mine erfaringer uden filter er for mig naturlig, men i min branche uset.

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi.

Jeg har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen.

Sportsmind.dk startede jeg tilbage i 2008 og siden 2012 har det været min fuldtidsbeskæftigelse(Læs evt min blog om at blive fuldtids iværksætter her).

Jeg deler ud af min viden om high performance, ledelse, talent og teamdynamik som coach, foredragsholder og underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig og synes det er utrolig svært at rose mig selv i sådan en tekst her 🙂

Kim Dietrichsen, Sportsmind.dk

Spørg bare helt uforpligtende