Kim Dietrichsen
Sportsmind.dk
Tel. 72 112 114

 

Workshops

Book nu 

De seneste år har jeg holdt mere end 100 foredrag, kurser og workshops i ind- og udland om, præstation, livsglæde, motivation. Kort sagt om mentaltræning og sportspsykologi i sport og erhvervsliv som redskab i  jagten på unikke resultater. 

Her er lidt inspiration til at finde det perfekte emne til jeres næste foredrag eller workshop.

Frivillig ledelse med retning og værdi

Frivillig ledelse med retning og værdi

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens...

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport support

Forældre i sport support

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Udenfor når det gælder!

Udenfor når det gælder!

    Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af "fejlede" talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun...

Spørg bare helt uforpligtende