FOREDRAG

 

INSPIRATION

 

WORKSHOPS

 

Levende og tanke provokerende foredrag om high performance, udvikling, mindset træning og mentaltræning.  Mød en unik kombination af erfaring med sport i verdensklasse, talent udviklings design, erhvervslivet og uddannelse. Jeg drager paralleller mellem det benhårde konkurrencemiljø, tanker om konstant forbedring og erhvervslivets processer og konstante fokus på bundlinjen.

Mine foredrag er inspirerende for både foreninger, atleter, virksomheder og organisationer, der vil præstere på højere niveau og opnå bedre samarbejde.

Jeg leverer medrivende foredrag med klare holdninger. Sporten er mit spejl til din dagligdag og jeg giver konkrete redskaber du kan bruge med det samme. 

Læs om foredrag

og vælg det der passer til dig

MILLENNIALS FREMTIDENS RESSOURCE

MILLENNIALS FREMTIDENS RESSOURCE

Alle taler om dem, Millennials, mange frygter fremtiden, men hvorfor glæder vi os ikke bare? Fremtidens medarbejdere er på vej ind på arbejdsmarkedet og de er ikke som de ”gamle” medarbejdere.

Alt det du ikke kan… ENDNU

Alt det du ikke kan… ENDNU

Alt det du ikke kan… ENDNU   Alt det du ikke kan… endnu, er vejen væk fra begrænsninger, et opgør med traditioner, et fokus på udvikling og adfærds design. Et opgør med udtrykket ”Jeg kan ikke” og et fokus på kræften i ordet ENDNU til at udfordre status quo. Hvis du...

MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

Hvad kan erhvervslivet lære af elitesporten, hvordan arbejder man med udvikling i et performance miljø, hvad betyder dit mindset på bundlinjen. Nej erhvervslivet er ikke det samme som elitesport, men sporten har nogle redskaber der for dyrebare til ikke at blive delt...

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

Mentaltræning i sport: ”Nå hel(t) i mål”

Mentaltræning i sport: ”Nå hel(t) i mål”

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Forældre i sport: “Det er ikke altid nemt”

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Stå bag verdens bedste

Stå bag verdens bedste

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.

Spørg bare helt uforpligtende

Unikke foredrag til sport og erhverv

Find det rdskab eller fokus punkt der passer til dig. Så sætter jeg en helt unik pakke sammen til lige netop dig. Få det foredrag der passer til dit behov og dine ønsker ring 20 43 86 33 eller bliv inspireret nedenfor

  • Dilemmaet: “Den, der vinder eller en vinder”
  • Proces og resultater hånd i hånd for din udvikling
  • Læring og resultater: “Mindset, mentaltræning og mål”
  • Forældre i Sport: “Førstehjælp til forældre”
  • Motivation og livsglæde: “You will know at the finish line”
  • Autencitet i ledelse: “Led med hjertet og styr med værdi og mening”.
  • Frivillig ledelse der breder sig
  • At stå bag verdens bedste og have hjertet med
  • Chimp paradoxet: “En mentaltrænings model”
  • Tillid og selvtillid: “Redskaber og ikke bare ord”

Jeg fylder mine foredrag med forfriskende, medrivende og ærlige historier fra mit liv og arbejde med elitesport, ledelse og ikke mindst talentudvikling.

Jeg opbygger altid det enkelte foredrag til mine kunder, men ovenstående emner kan inspirerer til foredragets retning. Vil du booke eller have et tilbud på et foredrag kan du kontakte mig på info@sportsmind.dk eller 20 43 86 33