Dream work win

Foredrag

Til sport og erhverv

Inspirerende og vidensbaserede foredrag og workshops

med sportscoah Kim Dietrichesen

Viden og redskaber der virker

 

ForedraG

Workshop

 

Kim Dietrichsen

DE SENESTE ÅR HAR JEG HOLDT MERE END 100 UNIKKE FOREDRAG, KURSER OG WORKSHOPS I IND- OG UDLAND.

DE ER ALLE BYGGET OP OMKRING EN RÆKKE EMNER, MEN ALLE ER UNIKKE I FORHOLD TIL DEM JEG STÅR OVERFOR. I VÆLGER EMNER OG JEG LAVER EN EN HELT  SPECIEL EVENT TIL JER

VÆLG MELLEM EMNERNE: COACHING, MENTALTRÆNING, LEDELSE , SELVVÆRD, MOTIVATION, TRIVSEL, FORÆLDREROLLEN, VERDENSKLASSE OG MENTAL SUNDHED.

 

Foredrag eller workshop: "bag verdens bedste"

Vi sætter fokus på noget så ”simpelt” som at få andre til udvikle sig og levere resultater i verdensklasse.

Mentaltræner og erhvervskonsulent Kim Dietrichsen arbejder med udgangspunktet ”Jeg kan ikke træde ind og overtage opgaven for andre, men jeg kan gøre dem bedre til at løse deres opgave”, ved at kunne tale deres sprog.  Så når rytteren skal: ”samle sin hest”, lederen skal være agil eller svømmeren ”taber sine albuer” bliver du tvunget til, at være nysgerrig på hvad de siger i virkeligheden og turde udfordre deres verdensbillede.  Du skal ikke nødvendigvis løse det, men du skal forstå deres verden og turde udfordre den. Kims ramme for workshoppen bliver en række historier om at stå bag en række verdensklasse atleter og hvad han har lært af dem og hvordan han bruger det i dag. Dilemmaet om trivsel i en verden, hvor ubehag, hårdt arbejde og kontinuitet er vejen til resultater, er omdrejningspunktet. Hvordan drømme kan blive til virkelighed, men mål bliver til forhindringer der står i vejen.  Hvordan læring og udvikling kommer i fokus, i en verden der kun handler om resultater.

Kim deler de mentale redskaber, verdens bedste arbejder med i koncepter ”Dream, Work & Win” og skelner tydeligt mellem videnskab og egne erfaringer.

I workshoppen kommer I til at blive inspireret af Kims historier og endnu vigtigere til at perspektivere dem til, hvordan redskaberne kan bruges i jeres hverdag på mandag.

Kims historier trækker på arbejde med atleter som Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen, Daniel Bækkegård og nogle af landets bedste fodboldklubber.

Workshop: "Bæredygtig talent udvikling"

Talentudvikling handler i både sport og erhversliv om mennesker. Målet er at sætte dem i et miljø hvor deres udvikling og potentiale udleves og  fortsætter også når der er modgang. Talent er i min verden et abstrakt og spændende begreb. Talent udvikling handler om at tage med på deres rejse og gå med dem.  Bliv inspireret af moderne bæredygtig og udviklings orientering talent arbejde

Inspiration: "Lær af sportens DNA"

Lær af sportens verden og sæt fokus på hvordan man i sporten arbejder med talent, elite og highperformance.

værdi til hverdagen

Tilbud og detaljer om jeres foredrag

\

Værdifylde redskaber i kan bruge idag

\

Konkrete værktøjer der virker

\

Sjove, provokerende og rørende historier fra 25 år med verdensklasse elitesporten

\

Personlige holdninger til udvikling og resultater med garenti for masser af benspænd

Mentaltræning ridning

Foredrag -Dream, work & win

Brugbare redskaber til bæredygtige resultater

Idag arbejder jeg med alt fra helt unge atleteri en bred række af sportsgrene, professionelle atleter som professionel bestyrelses formand , erhvervs coach og alt muligt andet. Jeg plejer at sige, at jeg lever af at få folk til at jagte deres passion.

Min foredrag og workshops bygger altid på videnskab med en overordnet filosofi der  fokuserer på handlinger i hverdagen og den motivation, der kommer fra drømme i fremtiden.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, erfaring og universitetsuddannelse, planter jeg frø, der gro stærke rødder til udvikling og high performance mentalitet.

Min portefølje af resultater er jeg stolt af og min vilje at arbejede benhårdt og kompromisløst er mit DNA og jeg deler mine erfaringer, redskaber og udfordringer uden filter. En workshop, arbejds dag eller et inspirations foredrag bliver aldrig rutine og jeg elsker at dele uden copyright.

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi.

Jeg har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen og har stået bag pro triatlet  Daniel Bækkegard siden han var et ungt talent.

Hvorfor et foredrag?

Populære foredrag

Mine populærer foredrag bliver altid tilpasset mit publikums behov og målet er at inspiperer til at gøre det hele lidt bedre i morgen og i fremtiden. 

Jeg tror ikke så meget på varmluft men på gode historier, konkrete redskaber og at jeg skal åbne en dør der er svær at lukke igen. 

 

bag verdens bedste

Kom bagom nogle af verdens bedste atleters historier og indsigti hvordan man de arbejder med mentaltræning.

Mentaltræning ridning

Forældre i sport

Skal jeg presse mit barn? hvad er moderne talentudvikling? Hvordan håndterer man som forældre og klub at samarbejde omkring en bæredygtig model for børn og unge i sport.

Kom hel(t) i Mål

Mentaltræning til både sport og erhver. Få de bedste redskaber fra 25 år med elite sport. Overlev i en verden hvor det at præstere er en stor del af fælleskaber, Dream, Work & Win hjælper dig til at gøre drømme til virkelighed, præster under press og perform når det gælder.

Drøm

coaching.mentaltræning.udvikling

Sportsmind

Join the dream

Find sportsmind

Mit kontor ligger i Lynge men verden er min arbejdsplads

Se min intro video med gratis værktøjer