Om Kim Dietrichsen

Jeg coacher, træner og vejleder sportens og erhvervslivets high performere og talenter. Jeg arbejder med mentaltræning, ledelse, personligudvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personlig branding.

Mine kunder rækker fra topatleter, unge talenter, skuespillere, virksomheder, offentlige institutioner, almene danskere, unge og studerende med det til fælles, at de er på vej frem, har ambitioner eller drømmer stort.

Jeg er tidligere leder og svømmetræner, og blev kåret som årets træner i Danmark i 2009. Igennem 20 år, har jeg trænet svømmere i den absolutte verdenselite. Jeg har stået bag hundredevis af danske mesterskaber, en række af internationale mesterskaber og et utal af landsholdsatleter i forskellige sportsgrene.  Jeg får drømme og ambitioner til at blive til virkelighed og får dig til at udleve det, som andre kun drømmer om.

I en unik kombination af stærke mentale redskaber, årelang erfaring, unik universitetsuddannelse i mentaltræning og coaching, relationsforståelse og personlig udvikling arbejder jeg med selvindsigt, at nedbryde begrænsende barrierer og plante rødderne til udvikling og high performance mentalitet. Min portefølje af resultater er enestående og min vilje til at dele mine erfaringer uden filter er for mig naturlig, men i min branche uset.

Jeg opererer med skarpsindighed, et klart fokus og enestående menneskelig forståelse. Jeg er relevant for teams og individer, der vil være lidt skarpere. For dig, der vil mere end andre og ikke bare vil gå i deres fodspor. For dig, der er high performer på vej mod dine drømme. For dig, der vil have skarp personlig indsigt og for dig, der vil fylde dit liv med mening og livsglæde!

Jeg er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Jeg har 20 års erfaring som elitetræner, hvor jeg først som træner og senere som coach og mentaltræner har stået bag atleter som Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen.  Sportsmind.dk startede jeg tilbage i 2008 og siden 2012 har det været min fuldtids beskæftigelse. Jeg deler ud af min viden om high performance, ledelse, talent og teamdynamik som coach, foredragsholder og underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kim Dietrichsen, Sportsmind.dk

Spørg bare helt uforpligtende