FORÆLDRE SUPPORT

 

BØRN med UDFORDRINGER

 

BØRN i ELITESPORT

Jeres barn er specielt men du er ikke den første forældre der har stået hvor I står.

At have børn der dyrker sport eller bare at have børn der er ambitiøse eller har det svært er ikke altid lige nemt.

Hvor meget skal man presse mit barn? Skal man træne sit eget barn? Hvad er forældrenes rolle? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? og  er jeg en Curling-forælder?

Forældre supper er en service til forældre der trænger til en der tør være barents eller forældrenes samarbejdspartner.

Kontakt mig på 72 10 00 10

Hvad passer til jer?

 1. Et forældre foredrag?
 2. En personlig samtale med og/eller uden barnet(Book en samtale her)
 3. Mentaltrænings forløb til dit barn (Læs mere her)

FOREDRAG TIL FORÆLDRE MED BØRN DER DYRKER SPORT

Det kræver en stærk psyke og motivation at dyrke sport på eliteniveau, Hvordan håndtere man modgang og medgang som forældre? Hvilke modfaser og konflikter er der omkring barnet? Hvordan arbejder jeg med selvtillid og selværd? Hvordan og hvornår blander jeg mig? Hvad kan jeg gøre i hverdagen? Hvad er mit ansvar og hvad skal børnene hjælpe med?

I foredaget sætter jeg fokus på mindset, motivaition, “life balance”, udvikling og glade børn? 

Det er fx helt normalt at psyken i perioder kan svigter, når det virkelig gælder eller at gå i stå i sin udvikling. Børn skal lave fejl og slå sig lidt hvis de skal lære. Her er det vigtigt som forældre at kunne se det store billede og kunne yde den rigtig hjælp, så motivation og træningsglæde fastholdes i medgang og modgang. 

Jeg tilbyder et 2 timers foredrag om rollen som forældre og ikke mindst om at forstå livet med eliteport.  Jeg deler ud af 20års erfaring med elitesport, forældresamarbejde, børn med udfordringer og ikke mindst gode og dårlige eksempler på konsekvensen af forældres handlinger. 

Kontakt mig her på siden eller ring 72 112 114

Nysgerrig, læs mere her

“Den mentale værktøjskasse til forældre”

Foredragene har fokus på at give forældre, med børn der dyrker elitesport, gode og brugbare mentale værktøjer. Formålet er at give forældre en mental værktøjskasse, så der kan handles rigtig og hjælpe, når tanker og følelser spænde ben for resultater og drømmer. På foredragende lære man bl.a:

 • At få styr på hvilke konflikter dit barn bliver sat i.
 • Forstå dit barns motivations profil
 • Mindset træning til børn og voksne.
 • At være involveret og støttende på den gode udviklende måde
 • At lægge dem på facebook på den “gode” måde
 • Styrk evnen til at håndtere svære situationer
 • Forstå dit barns hverdag og drømme.
 • At styrke selvtillid gennem synlig udvikling
 • Få styr på din egen rolle
 • At lære at håndtere forventningspresset

Jeg  tilbyder et foredrag skræddersyet til sportsforældrer i Danmark, som fokusere på den udfordring, som mange forældre løber ind i, når deres barn dedikerer sig til at dyrker elitesport eller på anden måde udlever sit talent. Spørgsmålene er mange, og desværre er der ikke nogen endegyldige svar. Foredraget er en diskussion, af konsekvenser og muligheder i de valg vi tager som forældre.  Målet er at inspirere til at tage mere kompetente valg.

Spørg bare helt uforpligtende

Alt det du ikke kan… ENDNU

Alt det du ikke kan… ENDNU   Alt det du ikke kan… endnu, er vejen væk fra begrænsninger, et opgør med traditioner, et fokus på udvikling og adfærds design. Et opgør med udtrykket ”Jeg kan ikke” og et fokus på kræften i ordet ENDNU til at udfordre status quo. Hvis du...

MENTALTRÆNING TIL ERHVERVSLIVET

Hvad kan erhvervslivet lære af elitesporten, hvordan arbejder man med udvikling i et performance miljø, hvad betyder dit mindset på bundlinjen. Nej erhvervslivet er ikke det samme som elitesport, men sporten har nogle redskaber der for dyrebare til ikke at blive delt...

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

LEDELSE I DEN FRIVILLIGE ORGANISATION

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

Stå bag verdens bedste

I bliver på en levende og inspirerende måde introducere til mentaltræning og mine “hemmeligheder” om hvordan jeg har hjulpet Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen til at tage det afgørende skridt ind i verdens eliten.