FORÆLDRE SUPPORT

 

BØRN med UDFORDRINGER

 

BØRN i SPORT

Børn og unge.

Det handler ikke kun om elitesport. Jeg hjælper også en række unge mennesker og børn der oplever en svær hverdag.

Børn og unge der har brug for en voksen i øjenhøjde der kan give dem troen på sig selv tilbage, og hjælpe dem i skole, med vennerne, eksamensangst og  vigtigst blive gode til at være sig selv. 

 

Kontakt mig på 72 112 114

Forældre support bygger på troen på at alle forældre vil deres børn det absolut bedste.  Forældre support sætter fokus på familier der dyrker sport. Hvad gør det ved en familie? Vi kigger ind i familien og ud i sportsverdenden, hvad har børn af behov i hverdagen og til konkurrencer. Hvornår skal børn fejle, og hvornår skal der curling fejes? 

En stor del af en succesfuld sports karrierer er en velfungerende hverdag, så hvordan finder vi ud af det?

Forældre support er kort og godt en mulighed for at blive skarpe på hvilken type sports forældre i gerne vil være. Hvad skal i styrer efter? Hvornår skal i støtte, styrke og hvornår skal i skubbe.

Sport behøver ikke være sjovt hver dag, det er benhårdt arbejde.. ja os når man er 13år hvordan støtter man op om det?

“Jeg har aldrig mødt forældre der ikke vil deres børn det bedste og har de bedste intentioner. Men hvad nu hvis det ikke virker efter intentionen?”

 Forældre support er en service til forældre der trænger til en samarbejdspartner der ikke altid er helt efter bogen men tør sige tingene som han ser dem”.

Forældre support er en del af alle forløb med unge atleter under 15år,  hvor forældrene bliver tilbudt at deltage i en forældre workshop.

Hvad leder du efter?

 1. Et forældreforedrag eller en workshop(find fremtidige åbne workshops her)?
 2. En personlig samtale med og/eller uden barnet(Book en samtale her)
 3. Mentaltrænings forløb til dit barn (Læs mere her)

Hvis du vil snakke med mig om hvad jeg kan hjælpe jer med ring 72 112 114

Book et foredrag

I foredaget sætter jeg fokus på forældrenes rolle, forskellige møder at møde verden, motivation, “life balance”, udvikling og vigtigst af alt glade børn?

 

 

Samarbejde

Forløb med dig og/eller dit barn.  
Jeg arbejder med unge med alt fra stress, nervøsitet og præstation til eksamensangst og få hverdagen til at fungerer.   

 

Workshop

En workshop til trænere, forældre og/eller atleter.  Vi sætter fokus på det daglige miljø, trivsel, motivation og vigtigst af alt sund udvikling uden at glemme at sport handler om resultater. 

FOREDRAG TIL FORÆLDRE MED BØRN DER DYRKER SPORT

Det kræver en stærk psyke og motivation at dyrke sport på eliteniveau, Hvordan håndtere man modgang og medgang som forældre? Hvilke konflikter er der omkring barnet? Hvordan arbejder jeg med selvtillid og selværd? Hvordan og hvornår blander jeg mig? Hvad kan og skal jeg gøre i hverdagen? Hvad er mit ansvar og hvad skal børnene hjælpe med?

I foredaget sætter jeg fokus på mindset, motivaition, “life balance”, udvikling og sports børn? 

Det er fx helt normalt at psyken i perioder kan svigter, når det virkelig gælder eller at gå i stå i sin udvikling. Børn skal lave fejl og slå sig lidt hvis de skal lære. Her er det vigtigt som forældre at kunne se det store billede og kunne yde den rigtig hjælp, så motivation og træning fastholdes i medgang og modgang. 

Jeg tilbyder et 2 timers foredrag om rollen som forældre og ikke mindst om at forstå livet med eliteport.  Jeg deler ud af 20års erfaring med elitesport, forældresamarbejde, børn med udfordringer og ikke mindst gode og dårlige eksempler på konsekvensen af forældres handlinger. 

Kontakt mig her på siden eller ring 72 112 114

Nysgerrig, læs mere her

“Den mentale værktøjskasse til forældre”

Foredragene har fokus på at give forældre, med børn der dyrker elitesport, gode og brugbare mentale værktøjer. Formålet er at give forældre en mental værktøjskasse, så der kan handles rigtig og hjælpe, når tanker og følelser spænde ben for resultater og drømmer. På foredragende lære man bl.a:

 • At få styr på hvilke konflikter dit barn bliver sat i.
 • Forstå dit barns motivations profil
 • Mindset træning til børn og voksne.
 • At være involveret og støttende på den gode udviklende måde
 • At lægge dem på facebook på den “gode” måde
 • Styrk evnen til at håndtere svære situationer
 • Forstå dit barns hverdag og drømme.
 • At styrke selvtillid gennem synlig udvikling
 • Få styr på din egen rolle
 • At lære at håndtere forventningspresset

Jeg  tilbyder et foredrag skræddersyet til sportsforældrer i Danmark, som fokusere på den udfordring, som mange forældre løber ind i, når deres barn dedikerer sig til at dyrker elitesport eller på anden måde udlever sit talent. Spørgsmålene er mange, og desværre er der ikke nogen endegyldige svar. Foredraget er en diskussion, af konsekvenser og muligheder i de valg vi tager som forældre.  Målet er at inspirere til at tage mere kompetente valg.

Spørg bare helt uforpligtende

Workshop i mentaltræning

  Workshop til dig der dyrker sport og vil igang med mentaltræning?   Workshop: “Mentaltræning til dig” Kim Dietrichsen og Performance Institute inviterer til workshop omkring mentaltræning.  en tre timers workshop med fokus på mentaltrænings værktøjer der er lige til...

MENTALTRÆNING TIL HOLD

Team udvikling på et hold er lige så vigtigt som den daglige træning, individuel mentaltræning og fysisk træning. Vi skal arbejde med relationerne, mål, motivationer, aftaler, tillid og teams kohæsion.

Frivillig ledelse med retning og værdi

Ledelses i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse, hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens daglige...

Udenfor når det gælder!

    Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af "fejlede" talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun en del af...