Kim Dietrichsen
Sportsmind.dk
Tel. 72 112 114

 

FORÆLDRE SUPPORT

 

BØRN OG UDFORDRINGER

 

BØRN OG UNGE I SPORT

Børn og unge.

Det handler ikke kun om elitesport. Jeg hjælper også en række unge mennesker og børn der oplever en svær hverdag.

Børn og unge der har brug for en voksen i øjenhøjde der kan give dem troen på sig selv tilbage, og hjælpe dem i skole, med vennerne, eksamensangst og  vigtigst blive gode til at være sig selv.

 

Kontakt mig på 72 112 114

Forældresupport er baseret på filosofien om, at alle forældre vil deres børn det absolut bedste. Det kræver mod, viden, indsigt og forståelse for sportens væsen at stå bag en sportsudøver.

Jeg har arbejdet med sportsfamilier i 20 år. Som træner for børn/unge, sparring for forældre/trænere og mentaltræner for atleter på alle niveauer fra unge talenter og  motionister til professionelle.

Udsagn jeg ofte hører fra forældre

Udsagn:  Det er ikke vigtigt, om mit barn dyrker elitesport, bare han/hun er glad. 
Svar: Elitesport er ikke sjovt, det er hårdt arbejde, der kræver passion. Men netop det skal helst gøre dem mest glade. 

 

Udsagn: Mit barn barn kan ikke leve op til sit træningsniveau til stævner…
Svar: Hvordan sammenligner man lærings -og konkurrencesituationen? 

 

Udsagn:  Mit barn tror ikke på sig selv!
Svar: Hvordan ville dit barn handle anderledes, hvis dit barn troede på sig selv? 

Hvad er forældresupport?

En stor del af en succesfuld sportskarriere er en velfungerende hverdag for hele familien, børn i balance med sig selv og med gode relationer til trænere og konkurrenter samt en klar forventningsafstemning med klub, trænere og familie.

Forældresupport er kort og godt en mulighed for at blive skarp på, hvilken type sportsforældre I gerne vil være – basseret på et oplyst grundlag. Hvad skal I styre efter? Hvornår skal I støtte, styrke og hvornår skal I skubbe.

 

“Jeg har aldrig mødt forældre, der ikke vil deres børn det bedste, og har de bedste intentioner. Men hvad nu hvis det ikke virker efter intentionen?”

Forældresupport er en service til forældre, der trænger til en samarbejdspartner, der ikke altid taler helt efter bogen, men som tør sige tingene, som han ser dem”.

Forældresupport er en del af alle forløb med unge atleter under 15år, hvor forældrene bliver tilbudt at deltage aktivt i forløbet og har en plads i en forældre workshop.

Hvad leder du efter?

Et forældreforedrag eller en workshop?
Find fremtidige åbne workshops her

En personlig samtale med og/eller uden barn?
Book en samtale her

Mentaltrænings forløb til dit barn 
Læs mere her

Hvis du vil snakke med mig om hvad jeg kan hjælpe jer med så ring eller skriv

72 112 114

BOOK ET FOREDRAG

I foredaget sætter jeg fokus på forældrenes rolle, forskellige måder at møde verden, motivation, “life balance”, udvikling og vigtigst af alt glade børn?

 

 

SAMARBEJDE

Forløb med dig og/eller dit barn.  
Jeg arbejder med unge med alt fra stress, nervøsitet og præstation til eksamensangst og få hverdagen til at fungerer.   

 

WORKSHOPS

En workshop til trænere, forældre og/eller atleter.  Vi sætter fokus på det daglige miljø, trivsel, motivation og vigtigst af alt sund udvikling uden at glemme at sport handler om resultater. 

”STARTER JEG INDE?”

”STARTER JEG INDE?”

Mentalt dilemma i holdsport som fodbold, håndbold og ishockey:   ”STARTER JEG INDE?” Jeg har arbejdet med de...

læs mere
Styrken af endnu

Styrken af endnu

    The power of YET - Styrken af endnu Carol Dweck er en af de mest inspirerende personer jeg er stødt på...

læs mere
Er du god, eller bare foran?

Er du god, eller bare foran?

Svømmeren fortalt mig hurtigt:

”Jeg var jo god da jeg var yngre!”

Det satte nogle tanker i gang hos mig om begrebet ”god”. Hvad betyder det egentligt? Hvornår er man god? Hvordan håndterer man som træner eller forældre begrebet? Hvornår er man god og hvornår er man bare lidt forud med sin udvikling.

læs mere
”Selvfølgelig skal DIT barn vinde!”

”Selvfølgelig skal DIT barn vinde!”

Ja – det mener jeg fra bunden af mit hjerte, men vi bliver nødt til at få defineret, hvad vil det sige at vinde? Er det flest mulig guldmedaljer, mest mulig udvikling, er det at lære at udvikle sig, er det at kunne agere i medgang og modgang … eller er DIT barn en vinder hvis det er det gladeste barn?

læs mere
Sådan stresser du dit barn mest muligt!

Sådan stresser du dit barn mest muligt!

Første del af en artikelserie om forældre i sport. Sådan stresser du dit barn mest muligt! Ja – det lyder som en dårlig joke, men er desværre realiteten i rigtig mange børns sportsliv: Forældre der stresser dem og sætter dem i modfase. Modfase???

læs mere

FAQ: Hvor lang tid tager det at lære mentaltræning.

Mental træning er som alt andet træning, noget der kræver dedikation og hårdt arbejde. Det er ikke 10 minutter på en sofa med lidt visualisering. Det er en måde at tænke, en måde at håndtere hverdagen, en måde at arbejde med livs værdi og identitet. Det er kommunikation, selvledelse og en masse andet der skal hjælpe dig til at udleve dine mål

læs mere
Husk at glæde dig!

Husk at glæde dig!

Jeg står foran 3 ugers personligudvikling’s forløb med 30 fantastiske unge mennesker(tror jeg, nahh ved jeg) hvordan kan jeg tillade mig at vide det. Det kan jeg vel i realiteten kun bygget på mine erfaringer og mit livsyn. Det er sjette gang jeg skal køre et sådan højskole forløb det vil sige jeg har mødt ialt ca 140-150 unge mennesker og jeg tænker tilbage på hver og en af dem som noget helt specielt og fantastisk.

læs mere