Udenfor når det gælder!

af

Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af “fejlede” talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun en del af verdenseliten.

Hvis din virksomhed kunne have brug for inspiration til at tage jeres næste skridt, se om I kan optimere dagligdagen med værktøjer fra sportens verden.

En inspirationsrejse ind i elitesportens fascinerende og lukkede verden, der hele tiden kobles til jeres hverdag.  Et spejl af en verden hvor mål, drømme, forventningsafstemning, forandringsparathed, press og ambitioner lever hånd i hånd med en lidt forskruet og meget fantastisk sportsverden.

I foredraget fortæller Kim historien om at sætte andres potentiale fri, om ikke selv at kunne stå på startblokken, hvordan talent strukturer, og resultatmål kan være begrænsninger og ikke motiverende pejlepinde.

Lær hvordan forventningsafstemning og mindset træning kan ændre både dine og andres resultater.

På en levende og engagerende måde præsenterer Kim sine ikke så hemmelige hemmeligheder, og en måde at arbejde med abstrakte tanker som retningsgivere til personlig og professionel succes

Book et foredrag eller spørg ved at skrive til kim@sportsmind.dk

 

Temaerne er:

-At turde lede når det er vigtigt og uden at være led 😊

-Forventningsafstemning med sig selv, sine nærmeste og sin træner kræver mod, ubehag og viden

-Det næste skridt er altid det vigtigste, men du skal kende retning for hvert et skidt.

-Hvordan du dræber motivation, hvis du motiverer den.

-Abstrakt tankegang er fint men ikke særlig operationelt

-Fejl er vores vigtigste styreredskab til læring. 

Foredraget er 2 timer med slides, spørgetid og masser af medrivende historier fra virkeligheden.

 

Forespørg på foredrag

Lidt baggrundsinfo:
I 2008 trak Kim rødderne op og flyttede familien til Odense for at overtage jobbet som cheftræner i Swim Team Odense. Her havde han rollen som daglig træner for stortalentet (Rikke Møller) alle snakkede om, men som endnu ikke havde lykkes. Det skulle blive starten på en vildere rejse, end nogen kunne have forestillet sig.

En rejse, der førte frem til, at Rikke Møller Pedersens endte på verderdenstoppen, et opgør med et landsholdssystem, han moralsk ikke kunne være en del af, et skub som førte til at Jeanette Ottesen tog skridtet til at blive professionel og senere verdensmester. Og endelig en kold lussing fra en frivillig bestyrelse, der førte til, at Kims liv ændrede sig fra den ene dag til den anden.

Lussingen åbnede døren til et nyt liv. Et liv som betød, at vigtigheden af familierelationen blev lysende klar. Nemlig et liv, hvor det at være glad og nyde at være far, blev sat i højsædet.

Kim står i dag bag en lang række atleter, trænere og erhvervsfolk med det til fælles, at de vil have de bedste ud af deres eget eller andres potentiale.

Tanker om Jera runen

Tanker om Jera runen

Jeg har i mit logo valgt at bruge Jera runen da den repræsenterer rigtig meget af det jeg står for. Jeg har skrevet...

læs mere
Unge er (måske) bare ikke stærke nok i dag!

Unge er (måske) bare ikke stærke nok i dag!

Men inden du tror at jeg helt har tabt sutten og ikke længere arbejder med elitesport og atleter der drømmer stort, så bare rolig alt er som det plejer og jeg tror denne artikel er noget af det mest ambitiøse jeg har skrevet. Dette indlæg er mit bud på de første skridt ind i en mere ambitiøs måde at arbejde med mennesker.

læs mere
”STARTER JEG INDE?”

”STARTER JEG INDE?”

Mentalt dilemma i holdsport som fodbold, håndbold og ishockey:   ”STARTER JEG INDE?” Jeg har arbejdet med de...

læs mere
Styrken af endnu

Styrken af endnu

    The power of YET - Styrken af endnu Carol Dweck er en af de mest inspirerende personer jeg er stødt på...

læs mere
Er du god, eller bare foran?

Er du god, eller bare foran?

Svømmeren fortalt mig hurtigt:

”Jeg var jo god da jeg var yngre!”

Det satte nogle tanker i gang hos mig om begrebet ”god”. Hvad betyder det egentligt? Hvornår er man god? Hvordan håndterer man som træner eller forældre begrebet? Hvornår er man god og hvornår er man bare lidt forud med sin udvikling.

læs mere