DGi Inspirations dag


Tak for en spændende weekend og jeg håber i allesammen har fået ligeså meget ud af det som jeg har. Jeg er fyldt med inspiration og nye ideer.

I er velkommen til at kontakte mig hvis i tænker der er noget jeg kan bidrage med i jeres svømmeklub eller i jeres private job.

Telefon 20 43 86 33 / kim@sportsmind.dk

I kan finde slides her

Forældre i svømmeskloen: http://prezi.com/fa_xll0rxnro/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Relationer mellem børn: http://prezi.com/hom078gaubkb/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Frivillig ledelse med retning og værdi

Frivillig ledelse med retning og værdi

Ledelse i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse. Hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede, og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens...

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport support

Forældre i sport support

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Udenfor når det gælder!

Udenfor når det gælder!

    Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af "fejlede" talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun...


Jeg tror på dig og dit unikke potentiale


Det lyder banalt, men jeg sætter en ære i at tro på dig. Jeg leverer redskaber til performance og resultater . Det betyder ikke at jeg ikke tør udfordrer dig, eller sætte spørgsmålstegn ved det du gør. Tværtimod har jeg mod til at forvente lidt mere.
Mentaltræner og ledelsescoach - Kim Dietrichsen