Sportsmind.dk Mindset og målsætning Kies efterskole 7 marts

af 6. mar 2016

Kies sports efterskole 2016

Målsætning og mindset.

Kære deltager

Her er diverse slides fra vores dag sammen. I er velkommen til at kontakte mig hvis i har spørgsmål eller tanker om noget af det vi har snakket om. Kim@sportsmind.dk eller telefon 20 43 86 33 Fælg mig på facebook for at følge mine tanker i hverdagen om alt fra elitesport til ledelse

Kim var med til at tage en af de sværeste og på det tidspunkt upopulærere beslutninger i min karrierer og nu er jeg verdensmester, så jeg tror vi traf det rigtige valg. Vores samarbejde har været unikt og han har hjulpet mig med medier, sponsorer og alt mulig andet.
Jeanette Ottesen

Verdensmester

Arbejdspapir:

kies arbejdspapir

 

 Slides:

Frivillig ledelse med retning og værdi

Frivillig ledelse med retning og værdi

Ledelse i frivillige organisationer   Et oplæg/workshop om frivillig ledelse. Hvad kræver det at udvikle et frivilligt miljø, hvordan tager vi beslutninger, hvilke motiver har vi, hvem er inviteret til at lede, og hvem gør det bare? Bestyrelsen er foreningens...

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Mentaltræning -Nå hel(t) i mål

Om at arbejder med struktureret mentaltræning, lær af 20 års erfaring og den nyeste forskning. Hvordan bliver drømme til virkelighed, præsterer under press og performer når det gælder.

Forældre i sport support

Forældre i sport support

Skal jeg presse mit barn, hvis det skal blive til noget? Skal jeg træne mit barn, hvis træneren ikke er god nok? Hvad er min rolle i forhold til klubben? Hvad skal der til for at blive verdens bedste? Er jeg en Curling-forælder? Hvilke konflikter lever mit barn med, og hvad kan jeg gøre?

Udenfor når det gælder!

Udenfor når det gælder!

    Mens Rikke Møller Pedersen stod på skamlen til sin første VM finale, sad Kim på stadion som ekspert i Eurosports kommentatorboks.  Tingene var gået stærkt. Året før havde Rikke været i rækken af "fejlede" talenter, der ikke var slået igennem, nu var hun...

Mentaltræning, mentaltræner sports coaching til sportens trænere. online booking
[contact-form-7 id="1041" title="Sendspørgsmål"]
Kim giver et unikt indblik i, hvad der driver motivation og resultater i elitesport. Mange erfaringer og pointer har styrke og kraft langt videre end bassinkanten - f.eks. hvordan man præsterer gennem andres resultater - og hvordan forskelle i motivation og succeskriterier kan vendes til fælles fordel."
Mikkel Leihardt

Kontorchef, Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser


Jeg tror på dig og dit unikke potentiale


Det lyder banalt, men jeg sætter en ære i at tro på dig. Jeg leverer redskaber til performance og resultater . Det betyder ikke at jeg ikke tør udfordrer dig, eller sætte spørgsmålstegn ved det du gør. Tværtimod har jeg mod til at forvente lidt mere.
Mentaltræner og ledelsescoach - Kim Dietrichsen